Ροή Αναρτήσεων

Βελούτσα: ΞΗΡΟΜΕΡΟ : ΟΧΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ...ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΟ...ΟΧΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ...ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΟ...
Τις τελευταιες μερες έντονη φημολογία αναπτύσεται στα χωριά του Ξηρομέρου και ιδιαίτερα της ΔΕ Αστακού για κρούσματα κορονοιού.

Και επειδή σπάνια βγαίνει καπνός χωρίς φωτιά , θα περίμενε κάποιος απο τα πλέον αρμόδια χείλη να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει και απο τις αρμόδιες υπηρεσίες να συμβάλουν τα μέγιστα στην αυστηρή τήρηση των μετρων για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

Ο μέχρι τωρα δρόμος της σιωπής που επιλέγουν οι αρμόδιοι δεν συμβάλει ούτε κατ ελάχιστο αφού φουντώνει και ενθαρύνει την φημολογία ..

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως ότι δεν ειναι η ώρα για να επιρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο . Αν κάποιο παιδί μετακινήθηκε απο κάποιο νομό με πολλά κρούσματα στο τόπο του, ειναι γιατί η Πολιτεία το επέτρεψε ή ακόμα και αδιαφόρησε για την τηρηση των μέτρων που η ίδια επέβαλε.

Και είναι απολύτως βέβαιο ότι αν είχε και την παραμικρή υποψία ότι είχε μολυνθεί απο τον ιό δεν θα έθετε σε κίνδυνο γονείς, συγγενεις, φίλους και συγχωριανούς..

Η διοργάνωση όμως πάρτυ σε σπίτια εν μεσω πανδημίας είναι ατομικη ευθύνη για τον καθένα μας και ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για την εξάπλωση του ιού σε μια περιοχή όπως ο ευλογημένος τόπος μας όπου κατοικούν πολλλοί υπερήλικες, οι γονείς και οι παππούδες μας..

Η αποτροπή διοργάνωσης πάρτυ ένα μέσω πανδημίας, δεν ειναι μόνο θέμα των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας , ειναι κυρίως ένα θέμα που γονείς και παιδιά απο κοινού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με υψηλο αισθημα ατομικής ευθύνης , γιατί τυχόν ατομική αμέλεια πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο όλους μας ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και ποιός σου είπε εσένα ΒΕΛΟΥΤΣΑ
ότι οι γονείς είναι πιο έξυπνοι και μυαλομένοι απ' τα παιδιά
αϊ μυαλό που κουβαλάς ΒΕΛΟΥΤΣΑ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.