Ροή Αναρτήσεων

Ήρθαν τα πρώτα Εμβόλια στο Νοκομείο Αγρινίου



Έφτασαν πριν από λίγο τα πρώτα εμβόλια στο Νοσοκομείο Αγρινίου, τα οποία και παρέλαβε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αντρέας Τσώλης, και οι δύο φαρμακοποιοί.
Κατά τη διαδικασία ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και από αύριο ξεκινάει ο εμβολιασμός των υγειονομικών που ανήκουν στη δύναμη της νοσηλευτικής μονάδας του Αγρινίου.

Τα εμβόλια σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στο Αγρίνιο από φαρμακαποθήκη των Ιωαννίνων με τρεις ενδιάμεσους σταθμούς. Ο πρώτος ήταν Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ο δεύτερος το Νοσοκομείο Χατζηκώστα και ο τρίτος το Νοσοκομείο της Άρτας.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης παραλαβής. Το κουτί εμπεριέχει 40 φιαλίδια, τα οποία περιέχουν 5 δόσεις το καθένα, συνολικά δηλαδή 200 δόσεις.

Καθημερινά θα γίνονται 50 εμβολιασμοί, αρχής γινομένης από αύριο μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, σε δύο εμβολιαστικά κέντρα στα εξωτερικά ιατρεία της καρδιολογικής με αλφαβητική σειρά, ξεκινώντας από το επιστημονικό-ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Θα ακολουθήσει το νοσηλευτικό και τελευταίο το διοικητικό.

Όπως γράψαμε σε παλιότερη ανάρτηση μας στο Antenna-Star.gr δείτε ΕΔΩ, σε έναν πρώτο σχεδιασμό, 390 περίπου είναι οι υγειονομικοί του επιστημονικού προσωπικού, που είχαν δηλώσει ότι θα κάνουν το εμβόλιο, 330 περίπου δήλωσαν ότι δεν θα το κάνουν και γύρω στους 25 δήλωσαν ότι «ακόμα το σκέφτονται».



Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.