Ροή Αναρτήσεων

To μήνυμα του Σπήλιου Λιβανού στους Αιτωλοακαρνάνες




«Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, αξιοκρατία, ειλικρίνεια και απόλυτη διαφάνεια. Είμαι βέβαιος ότι με την στήριξη σας θα πετύχουμε τα σπουδαία και τα σημαντικά που αξίζουν οι αγρότες μας»

Πραγματοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τον νέο υπουργό, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κ. Σπήλιο Λιβανό και τον νέο υφυπουργό κ. Γιάννη Οικονόμου υποδέχθηκε η απερχόμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λιβανός ευχαρίστησε την απερχόμενη ηγεσία του υπουργείου, αλλά και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του.

Μετά την τελετή μάλιστα ο κ. Λιβανός προέβη σε δήλωση απευθυνόμενος στους Αιτωλοακαρνάνες.

«Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, αξιοκρατία, ειλικρίνεια και απόλυτη διαφάνεια. Είμαι βέβαιος ότι με την στήριξη σας θα πετύχουμε τα σπουδαία και τα σημαντικά που αξίζουν οι αγρότες μας», αναφέρει.

Η δήλωση του Σπήλιου Λιβανού:

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και καλοτυχία.

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου έδειξε μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη, και τον ευχαριστώ για αυτό, αναθέτοντας μου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ένα κομβικό υπουργείο με μεγάλο αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία.

Θέλω, όμως, από καρδιάς, να ευχαριστήσω κυρίως εσάς, τους συμπολίτες μου από την Αιτωλοακαρνανία.

Η δική σας ψήφος με εξέλεξε στη Βουλή των Ελλήνων, η δική σας δύναμη και στήριξη με εμπνέει να συνεχίσω την προσπάθεια και από το αξίωμα του Υπουργού, τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, με ισχυρή περιφερειακή ανάπτυξη.

Η Αιτωλοακαρνανία μας είναι ο μεγαλύτερος αγροτικός νομός της πατρίδας μας. Η συνεχής επαφή μου με τον αγροτικό κόσμο με κατέστησε κοινωνό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και της αγωνίας του για ένα καλύτερο αύριο.

Ένα αύριο, η διαμόρφωση του οποίου είναι πρόκληση για όλους μας, καθώς η πανδημία του Covid ανέτρεψε τις ζωές μας, μας έκανε να αναθεωρήσουμε και να αναστοχαστούμε.

Μας έδειξε, όμως, και ένα ουσιαστικό, αλλά παραμελημένο, δεδομένο. Ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς πολλά υλικά αγαθά, αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τα πολύτιμα προϊόντα της γης, τον καρπό του αγώνα των αγροτών.

Κεντρικός στόχος της νέας ηγεσίας του Υπουργείου είναι να καταστήσει σαφές στο σύνολο της κοινωνίας, το αυτονόητο για εμένα, ότι ο αγρότης είναι πυλώνας της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ο μόχθος, η χειρωνακτική εργασία υπό αντίξοες συνθήκες, συμπυκνώνουν τις αξίες που αντιπροσωπεύουν η Ελληνίδα και ο Έλληνας αγρότης: σκληρή εργασία, αφοσίωση, αγάπη για το περιβάλλον και τη γη.

Αυτές οι αξίες θα είναι οι πυξίδες μας στην προσπάθεια διαμόρφωσης ενός καλύτερου αύριο. Να ξέρετε ότι η δική μου πόρτα, όπως και των Υφυπουργών, θα είναι πάντα ανοικτή, σε ουσιαστικές προτάσεις, καινούριες ιδέες και προβληματισμούς.

Υπόσχομαι σκληρή δουλειά, αξιοκρατία, ειλικρίνεια και απόλυτη διαφάνεια. Είμαι βέβαιος ότι με την στήριξη σας θα πετύχουμε τα σπουδαία και τα σημαντικά που αξίζουν οι αγρότες μας.

Σας ευχαριστώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Υπουργέ
Θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη των πολύ σημαντικών σας καθηκόντων .!!!
Όπως γνωρίζετε ο Δήμος μας ( Δήμος Ξηρομερου ) είναι ένας αγροτικός Δήμος και ο πιο μεγάλος σε ζωικό κεφάλαιο Δήμος της Χώρας .!!!!
Έτσι θα πρέπει να τύχει της δικιάς σας αρωγής και αυξημένου ενδιαφέροντος για την επιβίωση πλέον των κατοίκων του Δήμου μας ,γιατί διαφορετικά με την συνεχή μείωση του πληθυσμού ( ήδη από το 2010 που παρέδωσα τον Δήμο Αστακού ,σήμερα ο Δήμος με την συνένωση των τριών Δήμων είναι λιγότερος από τότε ), θα υπάρχει ερήμωση της περιοχής .!!
Μαζί με τις ευχές μου για καλή χρονιά με υγεία σας εύχομαι και καλή επιτυχία στο έργο σας ως Υπουργού .!!!
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σταικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.