Ροή Αναρτήσεων

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: 1ο διαδικτυακό κυνήγι πειρατικού θησαυρού.



1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σε συνεργασία με την Κιβωτό, Παιδικές Υποθέσεις καλεί όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ξηρομέρου να συμμετέχουν στο 1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ....από το σπίτι! που αρχίζει στις 28/2 για να μας θυμίσει ότι το Καρναβάλι και φέτος ξεκινά!
Σκοπός του παιχνιδιού είναι τα παιδιά να αποκτήσουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου…. τη γνώση, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν τις Αποκριάτικες ημέρες!

1 παππούς πειρατής με αξιοζήλευτες περιπέτειες
1 εγγονός με εξερευνητικές ανησυχίες και δίψα για ταξίδια και μάθηση
1 χάρτης με κρυπτογραφημένες διαδρομές και κρυμμένα μυστικά
5 νησιά προς εξερεύνηση που κρύβουν κινδύνους
30 δοκιμασίες, διασκεδαστικές και πρωτότυπες, για να φτάσουμε στον μεγάλο θησαυρό!
Πλούσια και πρωτότυπη θεματολογία που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον!
Με μεγάλη ευελιξία και χωρίς περιορισμούς στο πότε και πόσο θα παίξουν μέσα στην πλατφόρμα του παιχνιδιού τα παιδιά.
Επιβιβαστείτε έγκαιρα, το ταξίδι του πειρατή μας ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα, στις 15 Μαρτίου!


ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Σε ειδική ηλεκτρονική ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ με χρήση μοναδικών κωδικών εισόδου/ συμμετέχοντα. (https://treasure-hunt.gr/)


Για το λόγο αυτό δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα, 6980475260 (ΚΔΑΠ Αστακού), 6976218784 (ΚΔΑΠ Κανδήλας), 6947938933 (ΚΔΑΠ Φυτειών), 2646041482 (ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας).
Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το e-mail που δηλώνετε κατά τη συμμετοχή σας γιατί θα σας έρθει επιβεβαίωση καθώς και έγκριση των κωδικών σας μετά από 2-3 ημέρες.




Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.