Ροή Αναρτήσεων

Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου. Η ώρα του Τεχνικού Προγράμματος.




Μέσα από το site του Δήμου Ξηρομέρου, από την κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'' και την επιλογή ''Live μετάδοση'', πήραμε και επικολλήσαμε το κώδικα html της ζωντανής μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, στις 08:00 μ.μ., όπως αυτό θα ανέβει στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου.


Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Αντικατάσταση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής Δήμαρχος.
2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση της Επιτροπής Θ.Μ.Α. από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Απόστολος Ντίνος.
3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση της Επιτροπής Ανέλκυσης - Απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης Ναυαγίων πλοίων από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Απόστολος Ντίνος.
4. Έγκριση και ψήφιση του τροποποιημένου Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
5. Καθορισμός τέλους φωτισμού και καθαριότητας οικονομικού έτους 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
6. Καθορισμός τέλους ύδρευσης για το έτος 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
7. Επιβολή τέλους διαμονής παρεπιδημούντων στον Δήμο Ξηρομέρου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
8. Καθορισμός τέλους λαϊκής αγοράς στον Δήμο Ξηρομέρου για το οικονομικό έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
9. Καθορισμός τέλους κοινοχρήστων χώρων στον Δήμο Ξηρομέρου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
10. Επιβολή τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων του Δήμου Ξηρομέρου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
11. Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ξηρομέρου οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική και προοδευτική παράταξη του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
επεσήμανε με συνεχείς δημόσιες ανακοινώσεις και παρεμβάσεις την λαθεμένη οικονομική πολιτική και διαχειριση που ακολουθούσε στα οικονομικά η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου στο χρονικό διάστημα
της πένταετούς διοίκησης 2014-2019 στο δήμο μας.
Παρά τις συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις και ανακοινώσεις
για την αλλαγή αυτής της λαθεμένης οικονομικης πολιτικής,
η προηγούμενη δημοτική αρχή συνέχισε την λαθεμένη πολιτική,
με τα γνωστά σε ολους μας οικονομικά αποτελέσματα της επιδείνωσης
στα οικονομικά στοιχεία και την αδικιολόγητη υπερχρέωση του δήμου μας.
και σύμφωνα με τα επίσημα και αδιάψευστα οικονομικά στοιχεία.
Η δημοτική μας παράταξη συνεχίζει την δημιουργική αντιπολίτευση
με πολιτικές προτάσεις και καλόπιστη πολιτική κριτικη σε δημοτικες αποφάσεις υπευθυνότητα για την σταδιακή εξυγίανση των οικονομικων
του δήμου μας.
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:
《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.