Ροή Αναρτήσεων

Η τοποθέτηση του εκπρόσωπου της Παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο πολίτης
Καλησπέρα,

Καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου τους καλεσμένους στην σημερινή εκδήλωση τον Δήμαρχο Πόρου Ιωάννη Δημητριάδη, την εκπρόσωπο του Φορέα Αρχιπέλαγος όλους τους επίσημους καλεσμένους μας καθώς και όλους τους συνδημότες μας που συμμετέχουν σήμερα εδώ σε αυτή την εκδήλωση.

Ως εκπρόσωπος της παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης και μέλος της επιτροπής Αγώνα εναντίον της ΠΟΑΥ θα ήθελα να σημειώσω ότι φυσικά και είμαστε κατά αυτού του καταστροφικού σχεδίου για την περιοχή μας, απαιτούμε την άμεση αναστολή όλων των διαδικασιών για την δημιουργία ΠΟΑΥ και ζητάμε τη στήριξη όλων των πολιτών ώστε να καταφέρουμε να ακυρώσουμε αυτό το συγκεκριμένο σχεδιασμό της ΠΟΑΥ που είναι λαθεμένος και καταστροφικός για τον τόπο μας και τον τουρισμό μας. 

Να διευκρινίσουμε ότι δεν είμαστε κατά των υπαρχουσών ιχθυοκαλλιεργειών, που έχουν έως τώρα στηρίξει πολλές οικογένειες, αλλά έστω και με κάποια καθυστέρηση θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτό που έως τώρα έχουμε δει στην περιοχή μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό το καταστροφικό σχέδιο που ετοιμάζεται.

Θα πρέπει να διατηρήσουμε μια περιβαλλοντική ισορροπία στην περιοχή μας και να συμβάλλουμε στην παράδοση καθαρών θαλασσών στα παιδιά μας και τους νέους. 

Μεγάλη προτεραιότητά μας θα πρέπει να είναι η προστασία του Περιβάλλοντος και η ανάπτυξη που στηρίζεται σε πολύπλευρες δράσεις , χωρίς να παραμελείται ο σημαντικός τομέας του τουρισμού.

Καλούμε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν, να γνωρίζουν την αλήθεια, να σταθούν αρωγοί στον αγώνα μας και να πούμε ένα ισχυρό ΟΧΙ στην ΠΟΑΥ στην περιοχή μας. 

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικέ σύμβουλε του δήμου μας
δέν ήταν ούτε για πρώτη φορά, ούτε για δεύτερη φορά, αλλά ήταν η τρίτη φορά που η δημοτική σας παράταξη κατ' επανάληψη απέκρυψε την δικαίωματική δυνατότητα γνωμοδότησης του δήμου μας για σοβαρά ζητήματα που αφορούσαν και αφορούν την κοινωνία του δήμου μας και εκ των υστέρων "συρθήκατε" ως δημοτική παράταξη στην λαϊκη βούληση της τοπικής μας κοινωνίας:
1. Γνωμοδότηση για την κατασκευή μονάδα βιομάζας στην Κοινότητα Χρυσοβίτσα του δήμου μας
2.Γνωμοδότηση για την κατασκευή μονάδων βιομάζας στην Κοινότητα Φυτειών
3. Γνωμοδότηση για την εν λόγω προτεινόμενη ΠΟΑΥ σε παραθαλάσσιες Κοινότητες του δήμου μας.
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:
《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην τώρα και για τις αναθέσεις τις προφορικές.
προεκλογικές του Μάη μήνα του 19 και μετ' εκλογικές του μήνα Μάη του 19.

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην πούμε τώρα και για τις αναθέσεις τις προφορικές.
προεκλογικές του Μάη μήνα του 19 και μετ' εκλογικές του μήνα Μάη του 19.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.