Ροή Αναρτήσεων

Αντρέας Ρίγκο: Η αγάπη του YouTuber για τις μηχανές του στοίχισε τη ζωή







«Να φοράτε πάντα κράνος» έλεγε στους φίλους του ο 32χρονος -

Ο Αντρέας Ρίγκο που διέμενε στο Ζεφύρι, γνωστός Youtuber με κανάλι το Rigo tv είχε καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη φήμη καθώς όπως λένε οι φίλοι του ήταν ένας από τους καλύτερους stunter της Ελλάδας.




Από μικρός έτρεφε αγάπη για τα δίκυκλα και μεγαλώνοντας έμαθε πολλά μυστικά της μοτοσυκλέτας πραγματοποιώντας απίθανα κόλπα τα οποία έχει ανεβάσει στο Youtube.

Το τελευταίο του βίντεο στο κανάλι το, έχει ημερομηνία 21/02/2021 όπου μαζί με άλλους μοτοσυκλετιστές πραγματοποιούν μια μεγάλη βόλτα στα Δυτικά Προάστια.

Όλοι μιλούν για έναν εξαίρετο χαρακτήρα, ευγενικός και υπομονετικός με όλους και ιδιαίτερα με τους αρχάριους ενώ προέτρεπε πάντα όλους τους οδηγούς να φορούν το κράνος τους και να λαμβάνουν τα μέτρα ασφαλείας.

Προχθές το βράδυ, ο 32χρονος γνωστός stunter μαζί με τον 25χρονο φίλο του Παύλο Ποιμενίδη, πήγαν με τις μοτοσυκλέτες τους σε περιοχή του Ασπροπύργου για προπόνηση σε κόλπα του Ρίγκο.

Ο Παύλος Ποιμενίδης, σύμφωνα με τον κύκλο των δικυκλιστών ήταν ένα παιδί ήσυχο με πολύ αγάπη στις μηχανές και γνώριζε τον Ρίγκο. Ο ίδιος δεν έκανε πολλά κόλπα, όμως έτυχε να συνοδεύσει το μοιραίο βράδυ τον γνωστό youtuber.

Ο 25χρονος Παύλος, καλός φίλος του 32χρονου youtuber, τον συνόδευσε μέχρι το σημείο που ήθελε ο Αντρέας να κάνει τα κόλπα του και να τα βιντεοσκοπήσει για να τα ανεβάσει στο κανάλι του.

Σύμφωνα με την Τροχαία Δυτικής Αττικής οι δύο δικυκλιστές στις 23/02/2021 γύρω στις 23:00 το βράδυ 1,5 χιλιόμετρα από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου κινούμενοι ομόρροπα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα όπως επιβεβαίωσαν και οι γιατροί του Θριάσιου νοσοκομείου όπου οδηγήθηκαν οι δύο νεαροί άντρες μετά το τροχαίο ατύχημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 32χρονος Αντρέας είχε κάμερα και κατέγραφε τα πάντα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στο κανάλι του.

Οι δύο φίλοι είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ο ένας δίπλα στον άλλο και η κάμερα του 32χρονου κασκαντέρ τα κατέγραφε όλα.

Σε μια στιγμή οι μηχανές των δύο φίλων, που κινούταν στην ίδια κατεύθυνση δίπλα δίπλα, ακούμπησαν η μία την άλλη με αποτέλσμα να γίνουν μια άμορφη μάζα μετάλλων ενώ οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον ακολουθούν στο κανάλι του στην ιντερνετική πλατφόρμα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους youtuber αλλά και τον φίλο του.

Στο πένθος όμως έχουν βυθιστεί και οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα νεαρά αγόρια έφυγαν από την ζωή τόσο άδικα.

Πηγή: protothema.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.