Ροή Αναρτήσεων

Σοβαρά ερωτηματικά για το ζευγάρι από τις Φυτείες που «έφυγε» με κορωνοϊό




Ο άνδρας, είχε εισαχθεί για χολή στο νοσοκομείο Αγρινίου και κόλλησε Covid, που μετέδωσε στη σύζυγο του.....



Η χθεσινή δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου, σχετικά με την κατάσταση στο νοσοκομείου του Αγρινίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έφερε με πιο επίσημο τρόπο, την περίπτωση θανάτου ζευγαριού από τις Φυτείες Ξηρομέρου.


Μια περίπτωση, που χρήζει διερεύνησης, αφού η τραγική κατάληξη του ζευγαριού φέρεται να σχετίζεται με την νόσηση με κορωνοϊό του συζύγου πρώτα, στα τέλη του Δεκέμβρη.


Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνδρας, φέρεται να μεταφέρθηκε με προβλήματα χολής στο νοσοκομείο του Αγρινίου, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην οικία του. Όπως προέκυψε όμως, προσβλήθηκε από κορωνοϊό, τον οποίο και μετέδωσε στη σύζυγο του. Ο άτυχος 68χρονος, παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση και πέθανε στις 29 Δεκεμβρίου, με τη μοίρα να χτυπά άσχημα την οικογένεια του, αφού, “τον ακολούθησε” η γυναίκα του, έναν μήνα μετά.


Η τραγική κατάληξη του ζευγαριού συζητήθηκε ευρύτατα στην τοπική κοινωνία των Φυτειών, εξαιτίας του γεγονότος της μετάδοσης του κορωνοϊού στον 68χρονο στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί με άλλο-άσχετο πρόβλημα υγείας.


Το agriniopress, επικοινώνησε εκείνη την περίοδο με συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, που δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.


Όμως, όταν γράφει κάτι στα social media ένας βουλευτής και μάλιστα ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος για πολλά χρόνια, η ανάρτηση αποκτά μιαν άλλη βαρύτητα. Είναι έτσι όμως; Αυτό θα το πουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές αλλά και οι δικαστικές αρχές, διότι πρόκειται για δημόσια τοποθέτηση που εγκαλεί το νοσοκομείο, το προσωπικό, την διοίκηση.


agriniopress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.