Ροή Αναρτήσεων

Έρχονται Αγρίνιο για γυρίσματα οι «Άγριες Μέλισσες»!




Σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης, κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, επιφυλάσσουν απίθανες ανατροπές.

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά φαινόμενο της τελευταίες διετίας και ετοιμάζονται για την τρίτη σεζόν. Οδεύοντας όμως στο φινάλε της δεύτερης, το «Διαφάνι» θα μεταφερθεί στο Αγρίνιο.

Είναι γνωστοί οι δεσμοί κάποιων πρωταγωνιστών του έργου με την Αιτωλοακαρνανία. Από το Καινούργιο ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης), το Περδικάκι η Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου) και την Αγία Σοφία Θέρμου ο Γιάννος (Γιάννης Αθανασόπουλος).




Όμως δεν είναι αυτή η αιτία που οι «Άγριες Μέλισσες» θα έρθουν στο Αγρίνιο. Ο λόγος είναι η καπνοκαλλιέργεια…

Ως γνωστόν (για όσους παρακολουθούν τη σειρά) οι αγρότες του Διαφανίου, εν έτει 1966, στρέφονται στην καπνοκαλλιέργεια ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον παρασυρόμενοι (εξαπατώμενοι για την ακρίβεια) από τον Δούκα. Ο μεγαλοτσιφλικάς του κάμπου από την πλευρά του κατασκευάζει τις αποθήκες και το εργοστάσιο για την επεξεργασία του καπνού.

Αυτές είναι οι εξελίξεις λοιπόν που θα φέρουν τις Άγριες Μέλισσες στο Αγρίνιο, την πόλη του Καπνού. Συμβολικοί δηλαδή αλλά και ουσιαστικοί λόγοι καθώς γυρίσματα θα γίνουν στα εναπομείναντα καπνοχώραφα της Μακρυνείας, τις καπναποθήκες Παπαπέτρου και άλλα σημεία.
Για να συμβεί αυτό μάλιστα λέγεται πως δραστηριοποιήθηκε έντονα ο δήμος Αγρινίου με σκοπό την προβολή της πόλης .

Διακινούνται επίσης πληροφορίες πως θα γυριστούν και άλλες σκηνές στο Νομό όπως τα πλάνα με την Σοφούλα σε Μοναστήρι.

Όλα αυτά βέβαια στις οθόνες προσεχώς καθώς πρόκειται για επεισόδια που θα προβληθούν τον Μάιο.

Nεότερη …ενημέρωση

Πολύ καλό για να είναι αληθινό και πρωταπριλιάτικο το… νέο για το Αγρίνιο και τις «Άγριες Μέλισσες»!

Η τεράστια δημοφιλία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έφερε ενθουσιασμό και στο agrinionews.gr για την προοπτική να έρθουν οι πρωταγωνιστές για γυρίσματα στο Αγρίνιο. Ειδικά από τη στιγμή που πολλοί ανάμεσά τους τα ξέρουν τα μέρη μας αφού κρατάνε από εδώ τριγύρω.

Φευ, δεν θα μπορέσουμε να το δούμε το συγκεκριμένο σκηνικό, έθιμο της ημέρας ήταν και πάει! Πολύ καλό για αληθινό και πρωταπριλιάτικο το νέο με τα γυρίσματα στα μέρη μας για τις “Άγριες Μέλισσες”, με άλλα λόγια!

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν πολύ θετικό να είχαμε γυρίσματα της συγκεκριμένης σειράς στα μέρη μας, μόνο διαφήμιση θα ήταν, άσε που θα θυμόμασταν και το καπνικό παρελθόν μας που δεν μπορούμε με τίποτε να το παρουσιάσουμε με σοβαρότητα όπως άλλες πόλεις…

πηγή:agrinionews.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.