Ροή Αναρτήσεων

Αυτός είναι ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη
Φωτογραφίες με πατριωτικά μηνύματα και όπλα συναντά κανείς στο προφίλ του 39χρονου αστυνομικού που κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη την 19χονη κοπέλα στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Το protothema.gr αποκαλύπτει την ταυτότητα του άνδρα από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται με τον… μισό Ποινικό Κώδικα και η δράση του έχει σοκάρει το Πανελλήνιο λόγω του δράματος που ζούσε η 19χρονη κοπέλα η οποία κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του.
Το όνομά του είναι Δημήτρης Μπουγιούκος και στο προφίλ του τις τελευταίες ώρες δεκάδες χρήστες του Facebook του επιτίθενται λεκτικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το CNN, τη δική του εκδοχή για την πολύκροτη υπόθεση της Ηλιούπολης έδωσε κατά την απολογία του ο 39χρονος αστυνομικός που αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται -μεταξύ άλλων- για εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα και βιασμό, χωρίς ωστόσο να πείσει την 16η τακτική ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι είχε σχέση με τη 19χρονη και γνώση για τους βιασμούς που υπέστη στο παρελθόν από τον πατέρα της ως ανήλικη.

Μεταξύ άλλων, επιχείρησε να σκιαγραφήσει το θύμα βιασμού, σωματεμπορίας, σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ως κατ΄επιλογήν εκδιδόμενη και χρήστρια ναρκωτικών ουσιών ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, ενώ την κατηγορεί ότι κατέθεσε εναντίον του για λόγους εκδίκησης.

πηγή:agriniopress.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.