Ροή Αναρτήσεων

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Αστακού (Κδαπ Αστακού Ξηρομέρου): Αγαπητοί μας γονείς/κηδεμόνες,





Η επιτυχία του ΚΔΑΠ μας όλα αυτά τα χρόνια (5,5 πέρασαν κιόλας) στηρίζεται στην άριστη συνεργασία μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους αλλά και κυρίως κατά την περίοδο των εγγραφών, όπου με μεγάλη σας υπομονή και επιμονή και φυσικά τη δική μας βοήθεια καταφέρνετε να κάνετε σωστές και άμεσες αιτήσεις ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο ΚΔΑΠ μας μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.

Δυστυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις από τα ΚΔΑΠ μας τύπου Δημόσιοι Υπάλληλοι μητέρες ή και γονείς/κηδεμόνες με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και χαμηλή μοριοδότηση ή γονείς με υψηλά εισοδήματα, που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και αυτό δεν είναι δικής σας ή δικής μας υπαιτιότητας.

Όμως όλοι μας ανεξαιρέτως θα πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια για τα παιδιά μας, τα παιδιά σας! Οφείλουμε να υποβάλλουμε σωστά την αίτησή μας και να αναμένουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται ώστε κανένα παιδί να μη μένει εκτός ΚΔΑΠ.

Ο Ιούλιος όπως συνηθίζεται είναι ο μήνας των ΕΓΓΡΑΦΩΝ για τη νέα χρονιά.

Εμείς πριν βγει η επίσημη πρόσκληση από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ οφείλουμε να σας ενημερώσουμε και να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα.




Για το λόγο αυτό σας λέμε τα sos των εγγραφών




🆘Το πρώτο βασικό είναι ότι θα πρέπει να προχωρήσετε στην οριστική υποβολή της φετινής σας ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (η αίτηση αντλεί τα οικονομικά στοιχεία και είναι απαραίτητο να έχει γίνει το φετινό εκκαθαριστικό. Υπάρχει η λύση υποβολή της στις ενστάσεις, ωστόσο είναι σωστό να υπάρχει από την αρχή)




🆘Οι μητέρες που δεν έχετε δική σας ασφάλεια άμεσα (όχι μέσω του συζύγου) φροντίστε να βγάλετε ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ και να είναι ενεργή




🆘Για την υποβολή της αίτησης (αν ισχύει το περσινό σύστημα) θα πρέπει να έχετε πάρει από το λογιστή σας τους κωδικούς TAXISNET υπόχρεου και συζύγου αλλιώς δεν θα μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας




🆘Για ειδικές περιπτώσεις όπως πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης από αλλοδαπή χώρα που χρειάζονται μετάφραση κλπ φροντίστε να τα ζητήσετε ώστε να τα έχετε έτοιμα διότι παλαιότερα πιστοποιητικά πέραν του τριμήνου δεν θα είναι έγκυρα, ενώ αν καθυστερήσουν κατά τις αιτήσεις που συνήθως διαρκούν 10-15 μέρες η αίτηση θα βγει ελλιπής και θα χρειαστεί ένσταση




🆘Όσοι γονείς έχετε οικογενειακές εκκρεμότητες τύπου σε διάσταση, διαζύγια κ.α. φροντίστε αυτό να αποτυπώνεται στην ΑΑΔΕ και να έχετε και τα αντίστοιχα έγγραφα δικαστηρίων κλπ. και ότι απαιτείται. (Μιλάμε πάντα για ειδικές περιπτώσεις εδώ)




🆘Όσες μητέρες/κηδεμόνες εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και γνωρίζουν ότι οι εργοδότες τους καθυστερούν τις βεβαιώσεις εργοδοτών (εάν χρειαστούν, δεν είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν) να φροντίσουν να ενημερώσουν από τώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ, η βεβαίωση εργοδότη όταν ζητείται πρέπει να χει ημερομηνία εντός της πρόσκλησης όχι παλιότερη.




Γενικότερα θα πρέπει να γνωρίζετε το ΑΦΜ σας, το ΑΜΚΑ σας, το ΑΜΚΑ των παιδιών, να έχετε φωτοτυπία την ταυτότητά σας ή σκαναρισμένη, να έχετε e-mail που συμπληρώνεται στην αίτηση, να έχετε δικές σας ενεργές ασφάλειες και ενεργές κάρτες ανεργίας για τις άνεργες, να έχετε κάνει το εκκαθαριστικό σας, μεταφρασμένα πιστοποιητικά οικογενειακής από την αλλοδαπή, πρόσφατα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και να γνωρίζετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνσης κλπ).




Πιστεύουμε πως για άλλη μια χρονιά οι εγγραφές μας θα πάνε τέλεια.

Όλα τα παιδάκια που είναι ήδη γραμμένα στο ΚΔΑΠ μας ή έκαναν αίτηση πέρυσι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά όταν αρχίσουν οι αιτήσεις.

Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι γονείς που θα γράψουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ μας μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2646041482 καθημερινά 4-10 μμ ή στο e-mail kdap_xiromerou@outlook.com ή να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση στη σελίδα μας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας όταν βγει η πρόσκληση.




Εν αναμονή της νέας πρόσκλησης, εμείς προετοιμάζουμε τη νέα χρονιά με ανανέωση του προγράμματός μας, με πολλές αλλαγές και εμπλουτισμό και με ικανοποίηση μερικών πάγιων αιτημάτων σας.

Έτσι τη νέα χρονιά στο ΚΔΑΠ μας θα βρείτε:

1. Εικαστικά, ζωγραφική, κατασκευές

2. Μουσική, Μουσικοκινητικά παιχνίδια, τραγούδι

3. Κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών

4. Μελέτη σχολικών μαθημάτων της επόμενης ημέρας

5. Ασκήσεις προγραφής νηπίων, φιλαναγνωσία, παραμύθι, παιδικό βιβλίο, δημιουργική γραφή

6. εργαστήρια δεξιοτήτων, επιμορφωτικά σεμινάρια για παιδιά με διάφορα θέματα (εθελοντισμό, περιβάλλον, πολιτισμό, διαφορετικότητα, δημιουργικότητα, πρόληψη βίας, συναισθήματα, επικοινωνία, σεξουαλική αγωγή, υγιεινή διατροφή, μουσειολογία κλπ)

7. ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην σωματική ανάπτυξη των παιδιών (αθλήματα όπως πινγκ-πονγκ, volley, basket, ποδόσφαιρο, tennis, badminton, γυμναστική αεροβική, παραδοσιακούς χορούς και σύγχρονα χορευτικά)

8. εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες-βασικές γνώσεις Η/Υ

9. και πολύ παιχνίδι!!! επιτραπέζια, ομαδικά παιχνίδια, παραδοσιακά και σύγχρονα!!!




Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο Κυριακής και συνεχίζουμε καθημερινά μέχρι και 30 Ιουλίου στο Καλοκαιρινό μας πρόγραμμα 4-10 μμ.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.