Ροή Αναρτήσεων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΡΑΙΜΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΒΑΛΤΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ



Σήμερα ενημερώθηκα για κάτι το οποίο πραγματικά αγνοούσα και αν έχει βάση είναι απαράδεκτο . Οι λιγοστές οικογένειες που έμειναν στο Βαλτί Αστακού εν έτη 2021 δεν έχουν νερό και τούτο διότι (λέγουν) δεν συμφέρει το Δήμο Ξηρομέρου να κάνει σχετικό έργο αφού


δεν θα λάβει ανταποδοτικά ώστε να καλύψει τις δαπάνες που χρειάζονται.
Η ανάγκη για χρήση του εν λόγω αγαθού έχει στρέψει τους κατοίκους στο επικίνδυνο νερό που κατεβάζει το ποτάμι καθότι τα πενιχρά εισοδήματα τους δεν τους επιτρέπουν να προμηθεύονται επι καθημερινής βάσεως με καθαρό νερό.

Το ωραίο είναι ότι οι εν λόγω δημότες καταβάλουν ή υποχρεώνονται να καταβάλουν στο Δήμο Ξηρομέρου πάγια τέλη ύδρευσης για παροχές που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Κάποιοι κάτοικοι έκαναν ήδη παράπονα χωρίς όμως να εισακουσθούν απ΄ότι τελικά φαίνεται.

Περιμένω επίσημα και άμεσα τοποθέτηση του Δημάρχου Ξηρομέρου (φυσικά και υπο την ιδιότητα του ως Ιατρού ) . Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρει το τι έκαναν οι προηγούμενοι , αλλά πως θα λυθεί το εν λόγω πρόβλημα άμεσα και πριν οι κάτοικοι αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο.



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέξης φαίνεται να είναι ο εκλεκτός μετά απο μία σειρά ονομάτων που παίζουν μπάλα απο τα Χριστούγεννα και θα ηγηθεί του νέου συνδυασμού με την στήριξη του Αποστόλη αλλά και βέβαια του Γαλούνη και Στάικου. Ο Λαινάς με τον Γκόλια θα παίξουν τα πρωτοπαλίκαρα και πάλι σε αυτήν την νέα προσπάθεια ή θα περιμένουν λίγο για τα τυπικά; Εντός ημερών αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Όλοι η παραπάνω έχουν κάτι κοινό. Ηττήθηκαν ή παραγκωνίστηκαν με τον έναν ή άλλον τρόπο απο τον Τριανταφυλλάκη.

Θα έχουμε άλλες μετακινήσεις πολιτευτών; ο Θωμάς τι θα κάνει; Ο Ζώγας; Ο αγώνας ξεκίνησε. Πάρτε θέσεις μάχης.

Ανώνυμος είπε...

Παρσγκωνιστηκαν ναι. Κ μάλιστα με τρόπο που αποκάλυψε κ το χαρακτήρα του που τώρα διαπιστώνουν κ οι υπόλοιποι. Ηττήθηκαν από αυτόν Οχι6. Από την παράταξη ναι. Αυτός απλά τοποθετήθηκε εκεί. Όπως ήταν τα πράγματα πριν 2 χρόνια οποίος κ να έμπαινε επικεφαλής ο συνδυασμός θα κέρδιζε. Το ξέρουν όλοι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

2,43 μα ο σταικοσ λεει οτι εχει σιγουρη την αυτοδυναμία
και θα παει να γινει τώρα 'κομπάρσος' σε αλλο σχηματισμό ?
αυτα που λες ειναι φάντασίες

Ανώνυμος είπε...

''Περιμένω επίσημα και άμεσα τοποθέτηση του δημάρχου''
Περιμένει κάποιος Αλέξανδρος Φραίμης απάντηση άμεσα... Τι να σχολιάσω τώρα?

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε γιατί να μην απαντήσει στον κ. Φραίμη
στον κ. Πανταζή γιατί απάντησε.
δέν είναι δημότες με ίσα δικαιωματσ στην ενημέρωση ?
δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδη ?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 6.39 μ.μ. Πως μπορείς να σχολιάσεις φίλε μου, όταν δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις το πρόβλημα των οικογενειών στο Βαλτί; Το ότι αποκαλείς υποτιμητικά τον Αλέξανδρο Φραίμη "κάποιον", δηλαδή τυχαίο και άγνωστο στο Δήμο μας, αυτό και μόνο δείχνει την εμπάθειά σου στο πρόσωπό του. Αν είναι αλήθεια όμως όσα γράφει ότι του κατήγγειλαν, καρφί δεν σου καίγεται. Κι εσύ νομίζεις πως μ αυτά που γράφεις βοηθάς τη δημοτική Αρχή να κάνει το σωστό. Ο Φραίμης είχε γράψει πριν αρκετό καιρό και την απαράδεκτη εξωτερική εμφάνιση του Δημαρχείου. Κι ο Δήμαρχος του απάντησε ότι θα βαφεί σύντομα. Ίσως ο κορωνοϊός χτύπησε και τις μπογιές.

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικοϋ συμβουλίου
του δήμου μας, η δημοτική αρχή και μέσω του νυν δημάρχου ή των καθύλην αρμοδίων αντιδημάρχων του δήμου μας και εφόσον επιτρεπεται σε χρόνο
απο τον κανονισμό, θα μποροϋσε ενημερώσει τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν απο τους συμπολίτες μας,
για το θεμα της παρούσης ανάρτησης και για το θέμα συντήρησης των εγκαταστάσεων στο ΔΑΚ Αστακού. Και μπορεί η συζήτηση νσ βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου μας.
Επίσης επειδή τέθηκε προ ημερών το θεμα συντήρηση-εγκαταστάσεων
του ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ , είναι απορία νομίζω εύλογη, γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου 2014-2019 παρά το πλήθος των απευθειας αναθεσεων που εγιναν σε μικρά τεχνικά έργα και οι συνολικές δαπάνες γι' αυτά,
δέν κατέστη δυνατόν στα πέντε χρόνια της τότε διοικησης να γίνει ως προτεραιότητα τεχνικού εργου, ο καλλωπισμός-συντήρηση στο κτιρίο
του δημαρχείου του δήμου μας.
απλός υποστηρικτής και δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΣΤΑΪΚΟΣ μπορεί να λέςι και να γράφει στα blogs ότι εχει η δημοτική του παράταξη εξασφαλισμένη και απι τώρα κιόλας στο δήνο την αυτοδυναμία,
αλλά η βιασύνη βλάπτει την υγεία και την δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κύριε Αλέξανδρε αυτό για το οποίο περιμένεις προσωπική απάντηση είναι αλήθεια? Η έχεις μείνει και εσύ με την απορία? Μάλλον αυτό που σε ενδιαφέρει πιο πολύ απ' όλα είναι να φαίνεται το όνομα σου που το γράφεις Πρώτο πρώτο.

Ανώνυμος είπε...

Προς 19 Ιουλίου 2021 - 4:42 μ.μ.
Ο Φραίμης μαζί με Αποστολή και λοιπούς πίνει καφέ στον Μιόβολο. Δεν είναι φαντασίωση. Όσο για τον Στάικο πολύ πιθανόν δεν θα κατέβει. Γιατί για να βγεις Δήμαρχος θέλεις υποψήφιους να σε στηρίξουν και κόσμο να σε ψηφίσει. Ο Στάικος δεν έχει τίποτα απο τα δύο. Άσε που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βρίζει κόσμο και απειλεί.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10: 40 π.μ. εγω δέν ειμαι Αστακιώτης είμαι ετεροδημότης και δέν γνωριζω τις φιλίες του κάθε πολιτικού ή <> .
Καλημερα Φιλε συμπρατριώτη και σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

συμπατριώτη

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.