Ροή Αναρτήσεων

Ελλάδα – ΗΠΑ 14-5: Η γαλανόλευκη διέλυσε τους Αμερικανούς στο πόλο



Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έδωσε συνέχεια στις τρομερές εμφανίσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η γαλανόλευκη διέλυσε και τις ΗΠΑ με 14-5 και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά, ο οποίος θα είναι ο ηττημένος του ζευγαριού Σερβία-Μαυροβούνιο.

Η Εθνική πόλο των ανδρών ήταν εξαιρετική και στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να μπαίνει με το… μαχαίρι στα δόντια και να “καθαρίζει” με συνοπτικές διαδικασίες τους Αμερικανούς.

Η γαλανόλευκη κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της. Η Σερβία και το Μαυροβούνιο παίζουν μεταξύ τους σε λίγα λεπτά κι όποια ηττηθεί θα βγει τέταρτη και θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής στον δρόμο για τη ζώνη των μεταλλίων.
poster

Ελλάδα – ΗΠΑ 14-5

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-3, 11-5, 14-5

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Χόλαντ, Χούπερ, Βάβιτς, Ομπέρτ 2, Ντάουμπε, Τσουπίντο, Χάλοκ, Γούντχεντ, Μπόουεν 1, Στίβενσον 1, Σμιθ, Ίρβινγκ 1.

Η βαθμολογία:

Α όμιλος

Ελλάδα 9
Ιταλία 8
Ουγγαρία 7
ΗΠΑ 4
Ιαπωνία 0
Νότια Αφρική 0

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.