Ροή Αναρτήσεων

Έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

         




             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αρχίζει σήμερα 1 Αυγούστου 2021 η έκθεση εικαστικώνκαι καλλιτεχνικών δημιουργιών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ . Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 17 Αυγούστου Ώρες λειτουργίας : 19.30 - 22.00 



- Η προσέλευση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου για την έκθεση των εικαστικών δημιουργιών θα γίνεται μόνο με την χρήση προστατευτικής μάσκας. 

- Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά θα είναι δυο (2) άτομα ταυτόχρονα. 



- Προστατευτική μάσκα θα φορούν υποχρεωτικά και οι δημιουργοί των εικαστικών έργων, ενώ θα τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσα σε καλλιτέχνες και επισκέπτες. 

- Στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια. 





Τα θέματα των ντόπιων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι τα παρακάτω: πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.



Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι η ανάδειξη των τοπικών εικαστικών δημιουργών, η γνωριμία του έργου τους με τους πολυάριθμους επισκέπτες του καλοκαιρού, αλλά και με τους ντόπιους συνδημότες μας, η προώθηση της πολιτιστικής δραστηριότητας που συντελείται εντός του Δήμου μας, καθώς και να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.







Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ





ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.