Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Ανάρτηση χυδαίων σχόλιων για θαυμασμό στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS




Θέλω να σας συγχαρώ για το επίπεδο των σχόλιων που επιτρέπετε περί Xanax,Lexotanil , τελείωσαν τα ηρεμιστικά στον Αστακό , ο Παλαβός , η Τρίπολη ( το ψυχιατρείο ) .

Μπράβο σας .!!! 

Θα είναι πολύ υπερήφανα τα παιδιά σας για όλα αυτά .!!!

Ή μήπως νομίζετε πως έτσι βοηθάτε τον κύριο Τριανταφυλλάκη , ο οποίος είναι ο Δήμαρχος που με τις εκφράσεις του προς τους πολιτικούς του αντιπάλους μετέτρεψε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε καταγώγιο του υποκόσμου. 

Εγώ όπως είδατε δεν καταλέχθηκα να απαντήσω σε όλο αυτό τον χυδαίο κιτρινισμό ούτε με ένα σχόλιο .

Και δεν θα είχε και κανένα νόημα αφού ο κύριος Τριανταφυλλάκης είναι πολιτικά τελειωμένος . 

Αποτελεί ήδη παρελθόν .

Μόνος του αυτοκτόνησε με την συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες του και στους πολίτες .!!!

Υ.Γ Τα περισσότερα είναι γραμμένα από τον ίδιο .

Αστακός 14/9/2021

Παναγιώτης Στάικος 

Εάν νομίζετε αναρτήστε το για να το θαυμάσουν οι αναγνώστες που σας διαβάζουν . 




Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...α λουφάξουν τωρα

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Μα πώς δεν το είχε σκεφτεί κανένας να πάει το νερό στο Θεό για να ξεχρεωσει το Δήμο...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Θεωρώ ότι κάνει το αυτονόητο και μακάρι να το συνεχίσει προκειμένου κάποιοι να διαψευστούν. 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Πόσο στοιχίζουν στους δημότες οι ιδιώτες λογιστές και μηχανογράφησης να σας συντάξουν τα οικονομικά που μας ανακοινώσατε; δική σας δουλειά και έργα πότε θα δούμε κυρίως σε εργα και στα οικονομικά ;και όχι εργασία του ιδιωτη λογιστή που μας προβαλετε ως δικό σας;

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Να σου φτιάξω ένα ίδιο στο Excel τσακ μπαμ? Με ότι πλασματικά στοιχεία θέλω? 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Εισαι η ελπίδα αυτού του τόπου προχωρά και ο λαός είναι μαζι σου.άσε τις νεκροκεφαλές αγγίζουν δεν τους ακούει η κοινωνία.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Νοικοκυρεμα σε όλα και άσε τους σουλατσαδορους τις παραλίας πού δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν παρά να αλληλοκερνουνται καφέδες και να κατηγορούν τον δήμαρχο.
Ο κόσμος βλέπει και όταν έρθει η ώρα θα κρίνει.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Μπράβο Δημαρχάρα μας ,επιτέλους ένας άξιος στο τιμόνι με συνέπεια και αποτέλεσμα παρά την κρίση που βιώνουμε και χωρίς να πέφτουν πακέτα που έπεφταν μια φορά και έναν καιρό.Αλήθεια ο Πάνος σε τι κατάσταση να βρίσκεται όταν διαβάζει τέτοια άρθρα;

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Ο δήμαρχος έβγαλε δύο ανάρτησεις την εβδομάδα για πράγματα που δεν είναι αλήθεια η πρώτη είναι από τους άλλους και η δεύτερη δεν είναι αλήθεια εδώ ο αντιδήμαρχος έστειλε ραβασάκια για το δεκα δεκατέσσερα και δεν ζήτησε συγγνώμη κατά τά άλλα είναι καλοί οι αντιδήμαρχοι .

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΟ ΑΛΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΡΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Με μεγάλη λύπη σκέφτομαι τι έχει χάσει ο Δήμος και οι δημότες από την κακή διαχείριση τόσων χρόνων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ το νοικοκυρεμα. Μπράβο στην παράταξη Τριανταφυλλάκο όπου όλοι αγωνίζονται για προσφορά κι όχι για καταχρήσεις και προσωπικό κέρδος.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...10:33 όταν ο Πάνος διαβάζει τέτοια άρθρα γελάει μα την ψυχή του γιατί ο Δήμαρχος είναι όλο ψέμα ,φόρους και φρου φρου κι αρώματα .
Δεν τον πιστεύουν πλέον ούτε οι σύμβουλοι του ,οι οποίοι του έχουν γυρίζει την πλάτη.
Είστε για γέλια και για κλάματα ,την ώρα που άλλοι Δήμοι απογειώνονται ο σελφάκιας τα περιμένει όλα από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ο οποίος είναι άξιος και ικανός πολιτικός .
Ο Πάνος 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 1:29 μ.μ.Ο δήμος και τα νομικά πρόσωπα έχουν λογιστή τον κ. Μασσαλη. 
Καθώς όλες οι υπηρεσίες του δήμου υποστηρίζουν και διοικητικά και τεχνικά τα νομικά του πρόσωπα.
Εκτός της κοινωφελής που έχει δικό της προσωπικό μέσω ΕΣΠΑ.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Μοιράζεις εγκεφαλικά κ. Τριανταφυλλάκη.
Δώσε πόνο.!!!

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Μας έχετε πεθάνει απο τους λογαριασμούς στο νερό και νερό για να πιούμε αγοράζουμε.Πουθενά και σε κανένα Δήμο τόσο πανάκριβο νερό.ΝΤΡΟΠΗ.Επίσης εκεινο το Δημαρχείο θα το τελειώσετε ποτέ ή θα ναι για καιρό έτσι σαν καραγκιόζης...Αντε νοικοκύρη της καρδιάς τους μας έχεις τρελάνει στη φανφάρα.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Αύξησε τα πάγια στα νερα και παίρνουν 300000 το χρόνο απευθείας απ' τη τσέπη μας. Τέτοιο νυκοκυρεμα το κανει και ο χειρότερος δήμαρχος.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Έτσι έτσι μοίρασε εγκεφαλικά να ξαλαφρωσετε από τα εγκεφαλικά Γκόλια και της διάλυσης. Μοιραζόμαστε και τη θλίψη σας για τα χειρότερα που έρχονται.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Ποιος υπογράφει την έκδοση του παραπανω εγγράφου ;;;;;;Μήπως θα έπρεπε να φερει επίσημη σφραγιδα του Δημου και το όνομα του εκδοτη απο την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου με την υπογραφή του;

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Προσπαθείς να καλύψεις τις δυο συνεχόμενες πατάτες που έκανες με επικοινωνιακού τύπου δημοσιεύσεις. Εάν νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο όπως νόμιζαν και οι προηγούμενοι θα το καταλάβεις στις εκλογές.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Αυξήσεις στο λαό από τα πάγια στα νερά 300000 Χ2 χρόνια=600000 ευρώ
Έσοδα από το κράτος για βοήθεια λόγω κοβιντ Χιλιάδες ευρώπουλα.
Έσοδα από λαό για παραπάνω τετραγωνικά ΔΕΗ Δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Έσοδα χιλιάδες ευρώ βοήθεια για πλημμυρες
Μείον μηδενικά έξοδα για τα έργα της διετίας 20-21 αφού ήταν Γαλουνη
Που βρισκόμαστε; Το υπόλοιπο ταμείου του 21 είναι αναλογικά μικρότερο του 2019 επί Γαλουνη.Π α ν ω λ ε θ ρ ι α. Τι κάνει η θλίψη το άγχος λόγω διάλυσης λόγω Γκόλια.Μοιραζει εγκεφαλικά.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΧΑΠΙΑ . ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ .

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Δεν το γλυτώνει το εγκεφαλικό ο Τριανταφυλλάκης .πήγε για μαλλί με την διαφήμιση του και βγήκε κουρεμένος .
Τέτοιο άγριο σφυροκόπημα δεν το περίμενε .
Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στην κοινωνία απέναντι του ,γιατί φόρτωσε τα βάρη στους πολίτες .

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Λυπήσου μας.Ενας Γκόλιας τους έκανε να βγάζουν ανακοινώσεις της πλάκας κάθε 5 ώρες.Φαντασου στα χειρότερα που έρχονται. Δωστους χάπια Γκόλια.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΖΑΝΑΞ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ .

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ . ΧΩΝΕΨΤΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ . ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ , ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ , ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ...Α ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ . ΤΕΛΟΣ .

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Δημαρχε ??? θα σε παρακαλέσω παρά πολύ πολύ να το προσέξεις . Δεν υπάρχουν ηρεμιστικά σε όλο το ξηρομερο ! δεν είναι κατάσταση αυτή ! Σε κάθε ανάρτηση σου να τελειώνουν . Είμαστε άνθρωποι τα έχουμε και εμείς ανάγκη Πρόσεξε το λίγο 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΑΦΑΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ . ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ . ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΠ .ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΝΕ ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ . ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Πανο για Τρίπολη πως πανε; Βεντούζα στο κεφαλι

Ο/Η Ανώνυμος είπε...4 και 36 μάλλον είσαι μεθυσμένος και γράφεις ότι σου κατέβει.
300 χιλιάρικα επί 2 λέει. 200 ήταν για ένα χρόνο που είχατε αφήσει άδειο το ταμείο. Πέρυσι το τέλος μειώθηκε σουρωμένε.
300 χιλιάρικα το έτος αύξησε όλα τα τέλη το 2017 αφου φαγανε τον απακο 2 χρονια ο αρετάκιας σου όχι μόνο του νερού αλλά ολα και ταυτόχρονα πηρε και 1 μυριο δανειο και το 2019 παρεδωσε παλι χρεη

το λεξοτανιλ να παιρνεις



Ο/Η Ανώνυμος είπε...τα χαπακια μου ! τωρα θέλω τα χαπάκια μου . Δεν αντέχω να βλέπω τον Τριανταφυλλάκης να κυριαρχεί ..δεν αντέχω τα χαπάκια μου 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Το νερό είναι φαρμάκι, τώρα αν ο δικός σου λογαριασμός είναι μειωμένος επειδή εισαι φαν του Δημάρχου δε με αφορά.Μας έχει γδάρει κανονικότατα εσύ γράψε ότι θες έχεις συμφέρον και τα γράφεις.Ολος ο κόσμος έχει φριξει δε θα ασχοληθώ μαζισου.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα όταν τοξικοί άνθρωποι σου γυρνούν την πλάτη.
Είναι σαν τα σκουπίδια να πήγαν μόνα τους στον κάδο τους
Φελάκια αγκαπες
ΥΓ Τριανταφυλλακη προχώρα τους πονάς άπειρα 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ρε 'βόϊαδρε' 11:07 πόσο χρέη ρε 'βόϊδαρε' άφησε ο μουστάκιας ? 
και πόσα εντάλματα πληρωμηα ο μουστακιας και ο πανταζής ? 
Ού. στ "βόϊδαρε" Ού.στ 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...ρε 'βόϊαδρε' 11:07 πόσο χρέη ρε 'βόϊδαρε' άφησε ο μουστάκιας ? 
και πόσα εντάλματα πληρωμηα ο μουστακιας και ο πανταζής ? 
Ού. στ "βόϊδαρε" Ού.στ 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κύριε Δήμαρχε μάζεψε λίγο όλους αυτούς που αρθρογραφούν υπερ σου βρίζοντας τους διάφορους που σε κατακρίνουν γιατί σε κανένα δεν αρέσει αυτή η πρακτική. Καλό όμως είναι να γνωρίζεις ότι και στους προηγούμενους ζημιά τους έκαναν. 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Ο Δήμος οικονομικα ενημερώνεται από λογιστή του Αστακού και της συζύγου του. Τεχνικά από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου εσύ ειδικά το ξέρεις καλυτερα απ όλους 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Εσύ με το φτηνό νερό ανέβασε το να το δούμε γιατί εμείς καλύτερα να κάναμε μπάνιο με εβιαν πάρα με τουτο.
Επίσης πόσο νούμερο είσαι που ασχολείσαι ακόμα με τους πρωην... Τόσο πολύ πονάς??? 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Φιλαράκι...σε πάω στοίχημα την επομενη ο τριανταφυλλος θα μείνει μόνος με 2 3 παρασανταλα που θα τρέχουν από πίσω γιατί ποτέ κανείς άλλος δεν ασχολήθηκε με πουθενάδες

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Βλέπω... Έχεις ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν ηρεμιστικά... Τυχαίο??? Τ άδειασες τα φαρμακεία?? 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Οφθαλμίατρο χρειάζεσαι χρυσό μου αν βλέπεις κυριαρχία τριανταφυλλακη... 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Ντροπή να έχετε το νερά δυό και τρεις φορές ακριβότερα. Τέτοια οικονομική πολιτική δήθεν πετυχημένου αλλά με φόρους από το λαό και ποιος δεν τη κάνει αλλά στο τέλος τη πληρώνει στις εκλογές.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Σας έχει πετσοκοψει.Πάλι στο καφενείο της παρηγοριάς σας βλέπω με κατεβασμένα τα κεφάλια.Αντίο σας μαντάμ από τα λιντλ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Σε δυο χρόνια έχουμε εκλογές.Βγες επώνυμα να τα πεις και τότε που θα κλαις.Ο Δήμος Ξηρομερου έχει πλέον Δήμαρχο!!! 

Ο/Η Ανώνυμος είπε...Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Πριν γράψουμε σκεφτόμαστε τι λέμε και που το λέμε



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη σταικο λυπαμαι πολυ γι αυτα που κανεις. ο κοσμοσ σου μιλαει οπως τον μιλας. χθες εβριζες καποιον που σε εγραψε την αληθεια. ντροπη σου. ο χριστος ειπε μαχαιρα εδωσες ,μαχαιρα θα λαβεις. εχεις ξεκινησει ενα κυκλο ψεματος , βρησιματος , κακιας . ειδαμε το συμβουλιο ολοι με τα παιδια μου. εσυ τους ελεγες ηλιθιους . οσο για τον πονηρο τον ηλια εχω να του πω πως παιρνονταε λεφτα εσεις εχετε καταντησει το δημο ετσι. τον εχετε ξεφτιλισει. δεν σεβεστε οικογενειες , δεν σεβεστε τιποτα. πρωτοι κανατε κωλοτουμπες για λεφτα και για να σας κανουν δημαρχους. ακους πανο. ακους ηλια. ξεφτιλικια πραματα.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >>
θα ήθελά να σας ρωτησω εάν ο δημόσιος πολιτικός σας λόγος και όπως διατυπώνεται σε πρόσφατες δημόσιες αναρτησεις σας και δημοσιεύονται
σε τοπικά .μέσα ενημέρωσης είναι δημόσιος πολιτικά λόγος συμβατός
με τον κοινωνικό μας πολιτικό πολιτισμό
και επίσης κ. Σταϊκο εάν το περιεχόμενο των εν λόγω δημοσίων ανακοινώσεων
σας, έχει την έγκρισή ή εκφράζουν και την κοινή γνώμη των αξιότιμων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής σας παράταξης: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαϊου 2019 στο δημο μας.
Καλημέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης και προοδευτικής δημοτικής παράταξης
του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σταϊκο στο είπα και στο ξαναλέω. Κανς μονος σου οτι μπορείς για να γίνεις ξανά
δημαρχος, αλλά νομίζω οτι ο Γαλουνης και ο Πανταζής, δεν θα σε βάλουν Εσενα αρχηγό γιατί αυτοί εχουν χρήμα και ΕΓΩϊσμό.

Ανώνυμος είπε...

9:12 Είσαι ένας ακόμη δειλός ανώνυμος συκοφάντης , αφού σε διαψεύδουν τα Videos και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρόντες από αντιπολίτευση και συμπολίτευση για τους υβριστικούς και υποκοσμιακούς χαρακτηρισμούς του Δημάρχου προς το πρόσωπο μου 3 φορές.
Ενώ εγώ από την καρέκλα του Δημάρχου και του Προέδρου της Κοινότητας για 12 χρόνια όχι μόνο δεν έβρισα κανέναν από την αντιπολίτευση ή πολίτη,αλλά είχα και φιλικές σχέσεις με όλους τους Επικεφαλής αλλά και τους συμβούλους της αντιπολίτευσης .Κωλοτούμπες και ξεφτιλίκια πράγματα κάνετε εσείς οι θρασύδειλοι , που δεν έχετε το σθένος να γράψετε και το όνομά σας από κάτω.
Αλλά ότι και να πείτε, όσο και να βρίσετε το μόνο που καταφέρνουν άνθρωποι σαν και σένα και το σινάφι σου είναι να σας συχαίνεται ο κόσμος και να σας γυρνάει την πλάτη και να θεωρεί τον κύριο Τριανταφυλλάκη τελειωμένο , ο οποίος βλέπει τον έναν μετά τον άλλον να του γυρίζει την πλάτη και πανικόβλητος να παραφρονεί και να βρίζει κάνοντας και κουτσαβακισμούς μέσα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου . ότι και να κάνετε όμως την συντριβή δεν την γλιτώνετε και σας πονάει , πολύ γιατί το βλέπετε από τώρα , ότι θα είμαι Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές από τον πρώτο γύρο με 65% με τον νέο νόμο και ψάχνετε φτηνές δικαιολογίες για να απαλύνετε την συντριβή που σας περιμένει .!!!!
Περαστικά σας .!!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Τις δικές μου τις τοποθετήσεις τις εγκρίνουν απόλυτα οι συνεργάτες μου της παράταξης και στον νέο συνδυασμό θα είναι και σύμβουλοι που ήταν με τον κύριο Τριανταφυλλάκη και δεν θα είναι μαζί του και είναι πολλοί αυτοί ή με τον κύριο Γαλούνη ή με την Συμπολιτεία καθώς και άλλοι απλοί ψηφοφόροι που δεν με είχαν ψηφίσει και τώρα με στηρίζουν φανατικά.
Αλλά η ανάρτηση αυτή δεν είχε για εκλογές , αλλά για τις χυδαιότητες που εκφράστηκαν από κάποια Τριανταφυλάκια .
Συμφωνείτε με αυτές τις αισχρές χυδαιότητες;;;;
ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;;;;
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
Η δημοτική παράταξη του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》 βρίσκεται
σε δημοκρατική διαδικασία επανασυγκρότησής της με ορισμένη τριμελή επιτροπή συμπολιτών μας για την πορεία ανασυγκρότησης της δημοτικης
μας παράτάξης.
Επομένως κ. Στάϊκο εάν εσείς θεωρείτε ή νομίζετε ότι έχετε εξασφαλίσει και την στήριξη εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων
που εκπροσωπούν στο Δ.Σ. του δήμου μας αντίστοιχα τις δημοτικες τους παρατάξεις,αναλαμβάνετε προφανώς και την πολιτική ευθύνη των λεγομένων σας
Καλησπέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάΐκο


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.