Ροή Αναρτήσεων

Απίστευτη φρασεολογία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Ξηρομέρου και του δημοτικού συμβούλου Παν. Στάικου σημειώθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.

Ενώ ο δήμαρχος είχε ολοκληρώσει την παρέμβαση του για την αποδοχή της παράτασης παραχώρησης απορριμματοφόρου του δήμου Αθηναίων, ακούστηκε ο κ. Στάικος να κάνει λόγο για «λαμόγια», τα οποία ο δήμαρχος «αγκαλιάζει», ενώ ο ίδιος, προφαν;vς όταν ήταν δήμαρχος Αστακού, «τα πέταγε έξω με τις κλωτσιές».

Ο κ. Στάικος επέμεινε σε αυτές τις αναφορές του με συμβούλους να ζητούν απο τον πρόεδρο του σώματος να κλείσει το μικρόφωνο του κ. Στάικου, όταν ακούστηκε ο δήμαρχος να λέει απευθυνόμενος στον κ. Στάικο «είσαι για μέσα». Απαντώντας ο κ. Στάικος, αποκάλεσε τον δήμαρχο «ψυχοπαθή». Δευτερόλεπτα αργότερα, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε.

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό απόσπασμα:







7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επίπεδο μηδέν(0).

Ανώνυμος είπε...

Μόνο επι δημαρχία Τριανταφυλακη το συμβούλιο θεωρείται τσίρκο !εχουν και προεδράρα,να δεις τώρα που θα φύγει και θα έρθει άλλη μεγάλη προεδράραααααα😂😃😃🥲🤣😅

Ανώνυμος είπε...

ποιοι προσπαθουν να ριξουν το επιπεδο του δημοτικου συμβουλιου φαινεται μην ανησυχειτε


οι παλιες καραβανες της πολιτικης που δεν αντεχει ο ψυχισμος τους το πολιτικο ραπισμα που δεχτηκαν

υποφερουν και μεσα απο υβρεις νομιζουν οτι θα ανεβουν στην επιφανεια αλλα βουλιαζουν καθε μερα στη συνειδηση των ξηρομεριτων

Ανώνυμος είπε...

Είδες βρε παιδί μου πόσο χαμηλό το επίπεδο του Στάικου. Όλο βρίζει και λέει θα πάτε φυλακή κτλ, ενώ ξεκάθαρα ξέρουμε ότι όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια. Και ο Δημαρχος τόσο καλός, του λέει είμαι εδώ να σε βοηθήσω. Και αυτός δεν θέλει. Πολύ ακαταδεκτος ο Σταικος. Ο Δήμαρχος έχει βοηθήσει όλο τον κόσμο. Τον Παναωτη δεν θα βοηθούσε; είναι μεγάλη καρδιά ο Δήμαρχος. Τόσα του έχει πει ο Σταικος και αυτός εκεί να τον βοηθήσει. Τσ, Τσ, Τσ, Τσ Τσ άμα είναι αχάριστος ο άνθρωπος!
Παρακαλώ πολύ να ανέβει.

Ανώνυμος είπε...

Είχε το θράσος ο ανύπαρκτος δήμαρχος ,που έχει γεμίσει τον Δήμο με 70 Χωματερές να συγκρίνει την μια οργανωμένη που έφτιαξα εγώ όταν δεν υπήρχε ΧΥΤΑ στην περιοχή ,αλλά ούτε σε ολόκληρη την Κεντρική Πελοπόννησο και ο τότε Δήμος Αλυζίας δεν είχε ούτε χωματερή και τον εξυπηρετούσε ο Δήμος Βόνιτσας με την Χωματερή του και όταν εκεί υπήρξε πρόβλημα δείξαμε την αλληλεγγύη μας προς τους γείτονες μας και δεχθήκαμε όπως τώρα τα σκουπίδια του Μεσολογγίου στην χωματερή μας για ένα χρόνο περίπου .
Η χωματερή μας ,όσο μπορεί να είναι μια χωματερή λύση ,ήταν η καλύτερη της Ελλάδας με περίφραξη και βαρειά μεταλλική πόρτα που μόνο με υδραυλικό σύστημα άνοιγε και έκλεινε ,αφού για τον σκοπό αυτό υπήρχε και ρεύμα από την ΔΕΗ και μέσα στην χωματερή υπήρχε μόνιμα μπουλντόζα για να χώνει τα σκουπίδια και φαίνεται και σήμερα η τρύπα από το χώμα που παίρναμε .
Και όταν τόλμησε να πει πως εκείνος θα θα θα θα θα κάνει ανακύκλωση , που έκανε τον Μαραθιά μια απέραντη χωματερή , που τον κάναμε τσακωτό να πετάει τα σκουπίδια , ενώ εγώ πέταξα με τις κλωτσιές τον εργολάβο που είχε έρθει να κάνει ανακύκλωση ( γιατί τον έπιασε ο πόνος ) , του απάντησα πως εγώ τα λαμόγια τα πέταγα με τις κλωτσιές από τον Δήμο , ενώ εκείνος είναι σφιχτά εναγκαλισμένος τα κολλητάρια του λαμόγια, με τα οποία όταν θα έρθει η ώρα θα τους στείλω για κακούργημα στην δικαιοσύνη ,γιατί ρήμαξαν τα ταμεία του Δήμου με ψεύτικα έργα .!!!
Έτσι στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί που ολόκληρος ο Δήμος βρωμάει απ άκρου εις ακρην ξεστόμισε την χυδαία έκφραση και εγώ αναγκάστηκα να τον αποκαλέσω μεθύστακα και ψυχοπαθή που είναι .!!!
Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει, που κατάντησε το Δημοτικό Συμβούλιο τσίρκο,γιατί είναι θέμα Δημοκρατίας πλέον και με κανέναν Δήμαρχο δεν είχαν συμβεί τέτοια φαινόμενα .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

11:16 π.μ. ποιος έβρισε πρώτος, γιατί δεν άντεχε το σφυροκόπημα που δέχθηκε .
Ο δήμαρχος ή η αντιπολίτευση ;
Ο Δήμαρχος ήταν αυτός που άρχισε με τις συνήθεις λέξεις και χαρακτηρισμούς υποκόσμου και πήρε τις ανάλογες απαντήσεις .
Έχει βουλιάξει μέσα στην διαπλοκή και του έχουν γυρίσει την πλάτη ακόμη και οι συνεργάτες του . πραγματική ξεφτίλα για αυτόν .

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη δεν υπάρχει Παναώτης, αλλά Παναγιώτης Στάικος , ο οποίος θα σε χώσει μέσα και θα σε διαπομπέψει για το φαγοπότι στον Δήμο με τους κολλητούς σου λαμόγια και έχεις εσύ πολύ χαμηλό επίπεδο σκυλάδικων .
Ο Παναγιώτης έχει αξιοπρέπεια , έννοια που σε εσένα είναι άγνωστη .
Προσπάθησες να τον δικάσεις για το ασθενοφόρο και σε ξεφτίλισε.
Προσπάθησες να του κλείσεις το ιατρείο για δυο μήνες με κάτι άλλα λαμόγια και σας ξεφτίλισε η Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΠΙΣ και πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας Ματίνα Παγώνη γνωστή από τη τηλεόραση Λοιμωξιολόγος , η οποία χαρακτήρισε τις κατηγορίες σας αβάσιμες , αστήριχτες και αχαρακτήριστες και με παρακάλεσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου να δείξω την μεγαλοψυχία μου και να μην προχωρήσω σε μηνύσεις και αγωγές.
Με εσένα όμως Γιαννάκη και τα κολλητάρια σου λαμόγια που πέσατε στο φαγοπότι με το Δημόσιο χρήμα δεν θα δείξω κανέναν οίκτο .
Θα σας χώσω στην φυλακή για κακούργημα και μετά εσένα θα σε χώσω και μέσα στο Ψυχιατρείο ,γιατί εκεί είναι η θέση σου , πράγμα το οποίο λένε δημόσια και οι συνεργάτες σου .
Είσαι πολύ παλιόπαιδο δεν σου είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο συγγενής σου πρώην Δήμαρχος κύριος Γαλούνης ;;;;;;
Ο εφιάλτης σου .
Παναγιώτης Στάικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.