Ροή Αναρτήσεων

Κένταυρος Αστακού:Με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιo Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων.















Επέστρεψε σήμερα 29 Οκτωβρίου 2021 η Αποστολή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Από την Χαλκίδα όπου συμμετείχε στα Πανελλήνια πρωτάθληματα Ταεκβοντο Εφήβων Νεανίδων και παιδων κορασιδων. Τα αποτελέσματα :


2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Η ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΚΟΡΑΣΙΔΏΝ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 5 ΑΓΩΝΕΣ..!!!(Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση της αυτή συνοδεύεται και με την απόκτηση μορίων για την εισαγωγή της στα Πανεπιστημια της χώρας)


ΤΗΝ 5η ΘΈΣΗ Μετά από Νικηφόρους και δυνατούς αγώνες κατέκτησαν οι :


ΤΟΜΠΑΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ


ΜΆΚΡΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ


ΜΆΚΡΗ ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ


Δεν κατάφεραν να προχωρήσουν παρόλο την μεγάλη προσπάθεια οι ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ


ΤΌΜΠΑ ΕΥΣΤΑΘΊΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΖΩΗΣ..


Μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας από τα τερέν, οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ βρισκοντας σιγά σιγά τα αγωνιστικά τους βήματα κατάφεραν να διακριθούν σε ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ..


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια, τις διακρίσεις και την αγωνιστικής τους παρουσια στα δύο πολύ απαιτητικά και ανταγωνιστικα Πανελλήνια Πρωτάθληματα..


Μετά από μια μικρή αλλά απαραίτητη "ΠΑΎΣΗ " για να απολαύσουμε και να αξιολογησουμε όσα κερδίσαμε αλλά και όσα χάσαμε θα ξεκινήσουμε και πάλι την αέναη προσπάθεια μας και το όμορφο και συναρπαστικό μας ταξίδι..!


Σας ευχαριστούμε...


ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ... ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.