Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Του πολιτικού αμοραλισμού έπονται πολλά .!!!!(ΒΙΝΤΕΟ)











Του πολιτικού αμοραλισμού έπονται πολλά .!!!! 

Με ρώτησε δημόσια πολύ ανερχόμενο Blog στο οποίο μπαίνουν όλες οι απόψεις και όχι όπως τα δυο παλιά, από τα οποία λογοκρίνομαι και δεν ανεβάζουν τις αναρτήσεις μου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια τους να προστατεύσουν μάταια όμως τον Δήμαρχο κύριο Τριανταφυλλάκη, αλλά όταν θα κυκλοφορήσω το φυλλάδιο με όλες τις βρωμιές όχι μόνο στα σκουπίδια , αλλά κυρίως σε οικονομικά θέματα και θα πάει το φυλλάδιο σπίτι σπίτι σε ολόκληρο τον Δήμο ,τότε θα βγουν και εκείνοι εκτεθειμένοι, γιατί θα εγείρουν ευλόγως υποψίες, πως ανταλλάσουν την προστασία στον Δήμαρχο με το αζημίωτο.

Ματαιοπονούν λοιπόν αν πιστεύουν αυτά τα δύο Blogs , πως θα μου κάμψουν το ηθικό .!!! 

Έτσι λοιπόν στην ερώτηση τι άλλαξε , όταν εγώ το 2014 έγραψα αυτά τα όντως επαινετικά λόγια για τον κύριο Τριανταφυλλάκη, τον οποίο έβλεπα σαν παιδί μου και τον άνθρωπο στον οποίο θα παρέδιδα την σκυτάλη της ιατρικής και της αυτοδιοίκησης , γιατί τα πίστευα και πιστεύω πως η πραγματική αμοιβαία αγάπη δεν γίνεται ποτέ δίκοπο μαχαίρι , αλλά μόνο αν είναι υποκριτική και πέσει η μάσκα και φανερωθεί το πραγματικό προσωπείο.!!! 

Ο κύριος Τριανταφυλάκης τότε δεν είχες δείξει το πραγματικό σου πρόσωπο και έλεγες στα εγκαίνια του ιατρείου μου στην κατοχή πως είμαι το πρότυπό σου ως γιατρού και ότι θα ήταν υποψήφιος στον συνδυασμό μου και διάφορα άλλα και 8 μήνες πριν τις εκλογές τα ίδια έλεγες και στον κύριο Γαλούνη και την ημέρα που είχαμε κανονίσει να φάμε μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του Συνδυασμού μου και πήγε και έφαγε μαζί με τον κύριο Γαλούνη και ας βγει να με διαψεύσει . Και όταν σου είπα τι πράγματα είναι αυτά μου απάντησε χωρίς αιδώ ,αλλά ως αριβίστας : κοινωνικές σχέσεις είναι αυτές απαγορεύονται . Ήδη το πρόσωπο του Ιούδα είχε αποκαλυφθεί .!!!! 

Μετά όμως έπεσε η μάσκα από το προσωπείο σου και όλοι είδαν το πραγματικό σου πρόσωπο, του αριβίστα , ψεύτη ,συκοφάντη και πολιτικού απατεώνα .

Και άρχισες προεκλογικά τις συκοφαντίες και την λάσπη αποκαλώντας με πατερίτσα των κυρίων Γαλούνη και Πανταζή και έπιασαν οι συκοφαντίες και τα ψέματά σου και έτσι με τις πατερίτσες ετερόκλητων στοιχείων έγινες ψευτοδήμαρχος , που όμως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται , με αποτέλεσμα να σε εγκαταλείψουν οι περισσότεροι και επάνω στην μοναξιά του έχει παραφρονήσει και χάνοντας τον αυτοέλεγχο του δεν ξέρει τι βρισιές εκστομίζεις.

Έτσι την μια μου είπες μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σαν κουτσαβάκι και όχι σαν Δήμαρχος και Επιστήμονας με αξιοπρέπεια : αν είσαι άνδρας και φοράς παντελόνια έλα εδώ και σου απάντησα ντροπή σου και αποχώρησα και στο επόμενο συμβούλιο σε κάλεσα να έλθεις έξω από την αίθουσα , για να σου δείξω αν φοράω παντελόνια , αλλά εσύ την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια . 

Την επόμενη φορά με χαρακτήρισες γραφικό και σου απάντησα σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό λέγοντας σου ντροπή σου .

Την τρίτη μου είπες μέσα στο σαλεμένο μου μυαλό και εγώ αφού σε άφησα να τελειώσεις σου είπα : αυτές οι εκφράσεις αρμόζουν σε ανθρώπους του υποκόσμου , εκεί που ανήκεις πραγματικά και πως είσαι ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος της Χώρας και πραγματικός καραγκιόζης 

Και όταν ήρθε και η τέταρτη φορά που εκστόμισες πως είμαι για μέσα , που με την άνανδρη συμπεριφορά σου και με καταγγελίες σου προς τον Εισαγγελέα πως είμαι επικίνδυνος , έφαγες πάλι ένα ηχηρό χαστούκι με τις γνωματεύσεις δύο Κρατικών Ψυχιάτρων πως είμαι Ψυχικά υγιέστατος και εσύ ένας παράφρων συκοφάντης σε αποκάλεσα μεθύστακα και ψυχοπαθή .!!!!! 

Ο Παναγιώτης έχει αξιοπρέπεια , έννοια που σε εσένα είναι άγνωστη .

Προσπάθησες να τον δικάσεις για το ασθενοφόρο και σε ξεφτίλισε.

Προσπάθησες να του κλείσεις το ιατρείο για δυο μήνες με κάτι άλλα λαμόγια και σας ξεφτίλισε η Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΠΙΣ και πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας Ματίνα Παγώνη γνωστή από τη τηλεόραση Λοιμωξιολόγος , η οποία χαρακτήρισε τις κατηγορίες σας αβάσιμες , αστήριχτες και αχαρακτήριστες και με παρακάλεσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου να δείξω την μεγαλοψυχία μου και να μην προχωρήσω σε μηνύσεις και αγωγές.

Και μου έκανες και άλλη μία μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης τότε με την φλεβοκέντηση, που έχεις να φας ξεφτίλισμα και εκεί , όταν θα γίνει , που θα κρύβεσαι .!! 

Έτσι η πιάτσα πάντως λέει πως ο Τριανταφυλλάκης σήμερα είναι μόνος του , γιατί έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο πρώτα στους συνεργάτες του και μετά στην κοινωνία , αυτό του ψεύτη που δεν έχει μπέσα , του άφιλου του πολιτικού απατεώνα .

Δεν είναι τυχαίο πως οι Σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν: πως η πολιτική Αρχή άνδρα δείκνυσι.!!!!!! 

Και τώρα όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός Τριανταφυλλακης και που είναι η θέση του . 

Τώρα εσύ αν δεν είσαι πραγματικά παλιόπαιδο, που σε είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Συγγενής σου πρώην Δήμαρχος κύριος Γαλούνης , αν θέλεις να αποδείξεις, πως σου έχει ίχνος αξιοπρέπειας και σωφροσύνης , οφείλεις να μου ζητήσεις Δημόσια συγνώμη την στιγμή ,που έχω βάλει πλάτη πολλές φορές , για να λειτουργήσει ο Δήμος , γιατί πίσω από εμένα υπάρχουν παιδιά και εγγόνια και πίσω από εσένα υπάρχει μια κόρη , η οποία ασφαλώς δεν θα αισθάνεται όμορφα , για αυτά που ακούει.

Αυτά θα έπρεπε να τα είχες σκεφτεί , όταν μετέτρεπες την αίθουσα του Δ.Σ. σε τσίρκο , πράγμα το οποίο δεν είχε συμβεί με κανέναν άλλο Δήμαρχο στον Αστακό και τι συνέπιες θα γεννούσαν .!!!! 

Θα περιμένω την Δημόσια συγνώμη σου και μετά να έχω μαζί σου όποια επαφή εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου , που αυτή είναι καθαρά θεσμική . 

Αστακός 17/10/2021

Dr. Παναγιώτης Στάικος 

Ο Δήμαρχος των έργων και της κοινωνίας και όχι του υποκόσμου και των σκυλάδικων. 

Υ. Γ.

Ο κύριος Λευτέρης Μάντζαρης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όταν είχα πει εγώ μετά τον κομπασμό του κυρίου Τριανταφυλλάκη , πως ο τρόπος αποκομιδής των απορριμμάτων που κάνετε είναι αποτυχημένος και βρωμάει απ άκρου εις άκρην όλος ο Δήμος , μου είπε πως ποτέ ο Αστακός ποτέ δεν ήταν τόσο καθαρός και πως κυκλοφοράει και αυτός την νύχτα και βλέπει .

Και εγώ επειδή δεν ανέχομαι να μου την βγαίνουν άνθρωποι σαν τον κύριο Μάντζαρη , του αφιερώνω ατή την φωτογραφία , που τραβήχτηκε την Παρασκευή το σούρουπο και δείχνει τους σκύλους και τις γάτες να συμβάλουν ουσιαστικά στην αποκομιδή των απορριμμάτων .!!!!

Μα καλά κύριε Μάντζαρη που σε έμαθε τώρα πολύ καλά η κοινωνία ,τυφλός είστε ή κάτι άλλο ;;; 

Εάν σας είχε απομείνει λίγη αιδώς και φιλότιμο μετά από αυτή την φωτογραφία και χιλιάδες άλλες παρόμοιες , θα έπρεπε να πάτε να πνιγείτε .!!! 

Ξέρετε πως σας λέει η κοινωνία ως Δημοτική Αρχή κύριε Μάντζαρη μετά από αυτές τις συνεχείς εικόνες για δύο χρόνια με τα αδέσποτα τις γάτες και τα σκουπίδια έξω από τους γεμάτους κάδους ;

Σας λέει κοπρόσκυλα .!!!! 






15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΪΚΟ μήν ευτελίζεσαι άλλο και "παρακαλάς" για να γινεις δήμαρχος.
Τα στολίδια δέν είναι έτσι. αυτο έιναι ένα γήπεδο δέν ειναι στολίδι.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς 2:47 πως ότι υπάρχει στον Αστακό ως μεγάλο έργο φέρνει την σφραγίδα του Στάικου και θα στα θυμίσω εγώ γιατί εσυ δεν θέλεις να τα δεις . Λύκειο Αστσκού ,Δημαρχείο Αστακού.Πλακόστρωση και αντιπλημμυρικό έργο παραλιακής πλατείας Αστακού .Μόλος Εσχατολάγκαδου που δένουν δεκάδες βάρκες ψαράδων .
Πήρε δώδεκα μηχανήματα ,για να μπορούν να κάνουν καμιά στραβομάρα τα ανίκανα νούμερα .
Μήπως είδες ποτέ να χρησιμοποιούν την σύγχρονη μηχανοκίνητη σκούπα ,που έχουν όλοι οι οργανωμένοι και ικανοί Δήμαρχοι ;
Βιολογικός Αστακού .Σφαγεία Αστακού ..Ασφαλτόστρωση δρόμου κάμπου Αστακού.Δεν μιλάω για τα υπόλοιπα έργα στον Δήμο Αστακού .
Φυτεψε τα πεύκα στην παραλία και το γκαζόν στο πάρκο και στο λιμάνι που οι άχρηστοι το είχαν ξερό τα καλοκαίρια δυο χρόνια .
Αγόρασε το νεοκλασικό και τι έκαναν οι ανίκανοι για αυτό ;
Αν έκαναν .
Αν είχαν κάνει όλοι τα μισά έργα από έκρινα που έφτιαξε ο Σταικος ,ο Αστακός θα ήταν Παρίσι σήμερα .
Για αυτό πάψτε να εξευτελίζεστε κάτι νούμερα σαν και εσένα και να μιλάτε για τον Στάικο .
Ο Σταικος δεν έχει κανένα λόγο να παρακαλάει κανέναν για να γίνει Δήμαρχος .
Θα γίνει Δήμαρχος με την αξία του και γιατί τον ζητάει ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου.
Ένας αντικειμενικός ψηφοφόρος του .

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια το κλειστό στο Γυμνάσιο και το κλειστό στο Χοβολιό τίνος έργα είναι;
Ο χλοοτάπητας και η περίφραξη στο γήπεδο Αστακού τίνος έργο είναι ;
Τα γήπεδα μπάσκετ ,βόλεϊ ,τένις και 5Χ5 στα Βαρκά δεν είναι έργα Στάικου .
Βουλώστε το και μην τον βρίζετε άλλο .
Σας σιχαθήκαμε και εσάς και τον αρχηγό σας ,που μέσα στην κακοκαιρία που είχε αναγγελθεί για την περιοχή μας ,αυτός επέλεξε να πάει εκδρομή στην Θεσσαλονίκη .

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε καλόπαιδο 2:47 έχουν πολλές κωμοπόλεις με πληθυσμό 2.500 κατοίκους τέτοια κλειστά γυμναστήρια σαν του Αστακού .
Σαν δεν ντρέπεσαι ζαγάρι , που λες ότι δεν είναι στολίδι για τον Αστακό.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της ανάρτησης δεν είναι τα έργα , αλλά η αισχρή συμπεριφορά του Δήμαρχου Τριανταφυλλάκη προς τους πολιτικούς του αντιπάλους μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου .
Τέτοια συμπεριφορά πεζοδρομίου δεν έχει άλλος Δήμαρχος στην Ελλάδα ,με την οποία εξευτελίστηκε εντελώς .

Ανώνυμος είπε...

ρε κόκορα 651 .που θα με πεις εμένα έτσι ξερεις τι πάει να πεί στολίδι.
αγράμματε έ αγράμματε.

Ανώνυμος είπε...

Ως απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:
《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 θα ήθελα να ρωτήσω τον Κ. Παναγιώτη Στάϊκο που ξέρει καλύτερα την περιοχή Αστακού του δήμου μας, όπου ήταν και εντονότερες οι ακραίες καιρικες συνθηκες για την περιοχη του δημου μας
- εάν ήταν και κατα την αποψή σας κ Στάϊκο επαρκή η στήριξη των υπηρεσιων του δήμου μας απο τις αρμοδιες τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.
Καλησπέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο

Ανώνυμος είπε...

πρωτα ρωταμε τη δημοτικη αρχη και μετα την αντιπολιτευση αν στηριξε η περιφερεια. αυτη ξερει καλυτερα. ρωτησαμε?

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΕΙΠΕ.
Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ
Ο ΔΕ ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ <> ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

7:27 μπορεί να είμαι αγράμματος ,αλλά όχι αόματος ή ζαγάρι και γλείφτης σαν και σένα δεν είμαι .

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε κύριε απλέ υποστηρικτή της δημοτικής παράταξης του δήμου μας:
《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών>> ή επί το ορθότερο κύριε Γιαννέλη , εγώ όταν η ΕΜΥ εξέδιδε ανακοινωθέν αναμονής έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν πήγαινα εκδρομές σαν τον Δήμαρχό σου και επειδή γνώριζα καλά τους νόμους της Αυτοδιοίκησης και είχα τα ταμεία του Δήμου πάντα γεμάτα χρήματα δεν είχα ανάγκη τα μηχανήματα Νομαρχίας , γιατί τότε δεν υπήρχε η σημερινή Περιφέρεια και επιστράτευα εκτός από τα μηχανήματα του Δήμου και ιδιώτες είτε επρόκειτο για νεροποντές ή για χιονοπτώσεις.
Η ΔΙΑΦΟΡΆ ολοφάνερη . Ο ένας Δήμαρχος ικανός και πάντα σε ετοιμότητα και ο άλλος ανίκανος και τουρίστας .
Και αυτό γιατί με ρωτήσατε .
Εγώ όπως είδατε δεν έβγαλα καμία ανακοίνωση , γιατί δεν έχω μάθει να κάνω πολιτική με ακραία καιρικά φαινόμενα .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

εισαι και αμόρφωτος. το γλειπτης γραφεται με υπ

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο η συμμετοχή του δημάρχου του δήμου μας
στο προγραμματισμένο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ
ήταν θετικό γεγονός διότι σε αυτό τον δημοκρατικό θεσμό συζητώντα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης που αφορούν ολους τους δήμους της χώρα μας
και βεβαίως αφορούν και τον δημο μας-το δήμο Ξηρομέρου.
Επομένως πολύ σωστά έπραξε κατα την γνωμη μου
και ο δήμαρχος του δημου μας κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης
που συμμετείχε ισότιμα στο εν λόγω συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη.
Και σημασία έχει ότι στην περιοχή του δήμου μας αντιμετωπιστηκαν συντονισμένα τα όποια προβληματα απο την έντονη βροχή
Καλή σας εβδομάδα Κ. Παναγιώτη Στάϊκο

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφιες απο το νεκροταφειο του αστακου και εσωτερικα, απο το καραισκακη, απο το δρομο βλυζιανα- βασιλοπουλο και αλλου διαψευδουν τον δηθεν συντονισμο ενεργειων.

Ανώνυμος είπε...

Εις 7,30 με τόσες και τόσες προφορικές αναθέσεις και γεμάτα τα δημοτικά ταμεια την προηγούμενη εικοσαετία
Πως και δέν εγιναν τα κυριότερα αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.