Ροή Αναρτήσεων

Ποσό 24.534,25 € με αγωγή καλείται να πληρώσει σήμερα ο Δήμος Ξηρομέρου, για απλήρωτο Αντιδήμαρχο επί 2 χρόνια και 9 μήνες, επί διοίκησης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''.




πηγή: mytikaspress

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Γερόλυμος ενημέρωσε το σώμα για αγωγή εναντίον του Δήμου Ξηρομέρου, για οφειλές περίπου 26.000 € προς Αντιδήμαρχο της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, ο οποίος δεν πληρώθηκε για 2 χρόνια και 9 μήνες και στις 29.8.2019 (τρεις μέρες πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή), με αίτηση του ζήτησε να πληρωθεί και έκανε αγωγή εναντίον του Δήμου (δείτε εδώ).


Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος αρνείται να πληρώσει το ποσό, θεωρώντας την απόκρυψη της δαπάνης δόλια και οικονομικά ζημιογόνα προς τα συμφέροντα του Δήμου και την ίδια την δαπάνη μη νόμιμη και μη κανονική και αυτό το έχει καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές ελέγχου νομιμότητας και σκοπιμότητας.

Επίσης με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, προχώρησε σε ορισμό Δικηγόρου για να αντικρούσει την αγωγή του ενάγοντα.
Ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης θεωρεί πως ο ενάγων, βάσει νόμου, δικαιούται τα χρήματα που διεκδικεί.

Δείτε εδώ την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και τι υποστηρίζει ο Δήμος για το θέμα, που αποκαλύπτουν τι συνέβαινε στον πολύπαθο Δήμο Ξηρομέρου.

Η δική μας επώνυμη άποψη για το θέμα, είναι ότι εκτός από την νομική του διάσταση για την οποία δεν μπορούμε να εκφέρουμε καμία γνώμη και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει, το θέμα έχει και μία πολιτική διάσταση. 

Δείχνει τι μπάχαλο, τι α σοβαρότητα και ότι άλλο θέλετε προσθέστε, υπήρχε στην οικονομική διοίκηση επί της θητείας της παράταξης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δέν μπορώ να ξέρω εσείς κ Στάϊκο τι κανατε όταν ήσασταν δήμαρχος,
εγω πάντως εάν ήμουν δήμαρχος δέν θα επέτρεπα σε δημοτικούς μου συμβούλους να χαλεύουν οτιδήποτε απο τον δήμο.
θα τους διέγραφα απο την δημοτική μου παραταξη, κι' ας με χαρακτήριζαν ή προοδευτικό η δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

μή προοδευτικό

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ 2014 ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.