Ροή Αναρτήσεων

Λευτέρης Μάντζαρης :Συστάσεις στο Δήμο Ξηρομέρου για την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών!!! Το' δαμε και αυτό!!!


 Του Λευτέρη Μάντζαρη.

 

Τοδαμε κι αυτό..

Στην αρχή απορήσαμε, αργότερα εκπλαγήκαμε και στο τέλος δεν ξέραμε αν έπρεπε να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Αναφερόμαστε στην ανάρτηση  του xiromero.gr με τίτλο «Συστάσεις στο Δήμο Ξηρομέρου για την  πρόσληψη ενός ατόμου Π/Ε Νηπιαγωγών».

Απορήσαμε στην αρχή, γιατί στην μοναδική πρόσληψη Νηπιαγωγού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που υλοποιήσαμε, ουδέποτε έγινε ένσταση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΑΣΕΠ.

Εκπλαγήκαμε αργότερα, γιατί διαβάζοντας το κείμενο και «τον κατάλογο των επιθεωρήσεων που ΠΕΡΑΤΩΘΗΚΑΝ το 2020», η περίπτωση  που αναγράφεται ανάγεται στα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης διοίκησης και συγκεκριμένα το 2018, χρονιά που κατατέθηκε ένσταση κατά της τελικής κατάταξης προκήρυξης για την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών!!!

Τώρα πως βρεθήκαμε να μας εγκαλεί ο πρώην Πρόεδρος της Κοινωφελούς για «Συστάσεις εκ μέρους του ΑΣΕΠ»,όταν οι συστάσεις για πλημμέλειες απευθύνονται σ' αυτόν είναι ένα ερώτημα!!! Μάλιστα βάζει και «ανώνυμα» σχόλια που βρίζουν την νυν διοίκηση και δημοτική αρχή!!!

Τέτοια γκάφα!!

Δεν το είδε; Δεν το πρόσεξε; Δεν το κατάλαβε;

Σε κάθε περίπτωση για γέλια και για κλάματα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

τέτοιο αυτο/γκόλ,
ούτε σε αλάνα ποδοσφαίρου δέν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

μοναδικε διαχειριστη του μπλοκ ξηρομεριτη κυριε γεωργουλα (τα μουσια για αλλους διαχειριστες αλλου , δεν εχετε το θαρρος και τη λεβεντια να πειτε εγω εχω το μλοκ). αναδημοσιευσατε αρθρο βαζοντας δικο σας τιτλο τον παρακατω

Συστάσεις στον δήμο Ξηρομέρου για την πρόσληψη ενος ατόμου ΠΕ Νηπιαγωγών !!!

ξεχασατε ομως δημοσιογραφικα να πειτε οτι αφορα το 2018 δηλαδη εσας γιατι Νηπιαγωγος με ενσταση μπηκε το 2018

το βαλατε λοιπον με το τιτλο για τη δημιουργια εντυπωσεων οτι αφορα την τωρινη διοικηση και το χειροτερο ως διαχειριστης αφησατε απο κατω να μπει (εσεςι το γραψατε) ανωνυμο σχολιο οτι προσλαμβανουν με ρουσφετια , δεν λογαριαζουν το ΑΣΕΠ , δηλαδη λασπη και ψεμματα

με τη γιδα στη πλατη και βγαζετε και αλλη ανακοινωση . ειστε ζωντανο παραδειγμα οτι η βλακεια ειναι χωρις ορια και η βλαχοπονηρια σας

Ανώνυμος είπε...

φρουτακια ασε τα κοπλα και ασκησε εξουσια . αλλα αυτα τα εχεις αφήσει για αλλους τα δυσκολα σε αλλους οπως πάντα .κρυβεσαι σε κδαπακια και ημεριδες με την αμισθη.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.