Ροή Αναρτήσεων

Μητροπολίτης Κοσμάς: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Αρνήτε να πάει στο Νοσοκομείο



Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό. Την ίδια ώρα γίνονται αναφορές σε άρνησή του να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το tempo24.news αναφέρει ότι ο θεράπων ιατρός του ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το ΕΚΑΒ αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και έπρεπε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο. “Όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφθασε στην κατοικία του, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, γεγονός που ερμηνεύεται ως άρνηση του ιδίου να νοσηλευτεί”, σημειώνει το δημοσίευμα.

Άλλες πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση τoυ sinidisi.gr αναφέρουν ότι το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μίλησε με συγγενικό πρόσωπο του Μητροπολίτη που βρισκόταν στην οικεία του και γνωστοποιήθηκε ότι δε θα χρειαστούν τις υπηρεσίες τους για τη διακομιδή του σεβασμιότατου σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοσμάς ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο στις 18 Νοεμβρίου. Παρουσίασε ήπια συμπτώματα και παρέμεινε στην κατοικία του υπό ιατρική καθοδήγηση. Η Μητρόποληέκτοτε δεν έχει εκδώσει νεότερη ανακοίνωση.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.