Ροή Αναρτήσεων

Ζώγας Νικόλαος:Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες που ακούστηκαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο



Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες που ακούστηκαν μέσα στο Δ.Σ. αλλά και σε αυτές που στην συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε μπλόγκ, όπου εσκεμμένα ακούστηκε ΜΟΝΟ η φωνή του Αντιδημάρχου των μεγάλων έργων Σερ Πολύζου!

Δικαίωμά του, δικό του είναι το μπλόγκ και μπορεί να γράφει ότι θέλει, αλλά κύριοι δεν πάτε έτσι τον τόπο μπροστά αλλά 200 χρόνια πίσω.

Και αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία και Αξιοκρατία αλλά αυτό σημαίνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

 

Αγαπητοί Δημότες θέλω ΕΣΕΙΣ να σχηματίσετε άποψη για το ΠΟΙΟΣ λέει Αλήθεια, ΠΟΙΟΣ λέει ψέματα και  ΠΟΙΟΣ παραπληροφορεί!

 

Στην Συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Τρίτη 4-1-2022, 

Ο Ενημερωμένος Αντιδήμαρχος των  μεγάλων Έργων ΣΕΡ Πολύζος  σκέφτηκε να κάνει ένα διάλλειμα  από τα sites (σάιτ)  και ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζώγας παραπληροφορεί τους Δημότες.

Και όπως ήταν φυσικό ο Πρόεδρος με μεγάλη προθυμία του έδωσε τον λόγο αν και ήταν εκτός θέματος συζήτησης με βάση τον κανονισμό του Δ.Σ. που ο Πρόεδρος πασχίζει τόσον καιρό να τον τηρούμε, κλείνοντάς μας τα μικρόφωνα  διότι βρισκόμαστε εκτός θέματος .

 

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μου ανέφερα ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έκανε τα απαιτούμενα ώστε να καταφέρει να ενταχθεί στο χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων  και έτσι  η ευκαιρία χάθηκε, και ΟΧΙ όπως ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ: ήταν ο μόνος Δήμος που δεν έκανε τίποτα  μένοντας απ έξω  ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι εντάχθηκαν!

 

Ο Σερ Πολύζος παρουσίασε την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. τον Ιούνιο του 2020 για τη συμμετοχή του Δήμου στο Χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων,  προβάλλοντάς με ως ψεύτη που παραπληροφορώ τους Δημότες!

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα Ναι και με την δική μου ψήφο! Δεν το αμφισβήτησα  αυτό ποτέ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΤΑΝ.

 

Εάν όμως έγινε η αίτηση με την Προμελέτη για την Συμμετοχή ένταξης του Δήμου μας στην Β΄ΦΑΣΗ:

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

 

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΥΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ).

 

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

 

 

 

                                                                              Με τιμή

 

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου

                                                Ζώγας Νικόλαος

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΛΊΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ 10 ΧΡΟΝΙΆ ΤΏΡΑ ΞΈΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ. ΑΚΕΡΑΙΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ. ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΈΝΑ. ΨΈΜΑ, ΚΑΚΟΉΘΕΙΑ, ΈΠΑΡΣΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΆ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΖΉΤΑ ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΥΟΑΡΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε κοκόρι και λελέκι της περιοχής.έχεις ρε βουτήξει ποτέ ρε κοκόρι κάτω στο βυθό να δείς αν υπάρχει Ποσειδωνία και ψήφισες εσύ και κάτι άλλα αρχηλελέκια της περιοχής, να πάνε ρε λελέκια μέσα στην θάλασσα τα ιχθυοτροφεία?

Ανώνυμος είπε...

Ού.στ. ρέ λελέκια Ού. στ

Ανώνυμος είπε...

6.53 ψέμα και κουτονηριά σε ολες τις βουνοκορφές και τα βουνά
και άλλα .... οικολογικά

Εμείς είμαστε υπέρ της ανάπτυξης στον τόπο μας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είτε Φωτοβολταϊκών ή Ανεμογεννητριών έχοντας σε προτεραιότητα την οικολογία στην περιοχή μας, γιατί έτσι συμβάλουμε στην μείωση της καύσης στερεών και υγρών καυσίμων, τα οποία συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, του οποίου οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον πλανήτη μας και μακάρι στις πολλές βουνοκορφές που έχει ο Δήμος μας, να τοποθετηθούν όχι 10 αλλά 110 ανεμογεννήτριες, των οποίων η εγκατάσταση και λειτουργία θα προσφέρει και αρκετές θέσεις εργασίας και ανταποδοτικά τέλη για τον Δήμο μας.............

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ
ΔΕΣ ΤΟ
https://drive.google.com/file/d/1mXnyDu0Frtj8eMshLVUf2xH63qJ3cr5D/view

ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙ?? ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ. ΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΡΩΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΗΡΕΜΗΣΕ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ποιοί να πουν συγνώμη ? άμα ηξεραν τι παει να πεί το συγνώμη θα το ελεγαν.
απο ημιαγρίους μην περιμενεις συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Για ακόμα μια φορά Ξεφτιλα. Όπως πας θα φτάσεις και την απόλυτη ξεφτίλα.

Ανώνυμος είπε...

9:20 σημασία δέν εχει τι λές εσύ και τι λέω εγώ, αλλά σημασια έχει ότι ο κ. Νίκος άν κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος το 23 μπορεί και να τον δείς και δήμαρχο. Ειναι καλύτεροι νομίζεις οι αλλοι της αντιπολίτευσης για δήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

8:37 θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις. Δήμαρχος υπάρχει και είναι ένας (1). ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΜΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΣΚΉΣΕΙ ΑΞΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ; ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΜΑ ΜΙΛΆΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΊ. ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΆΞΕΙ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΆ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΜΑΖΊ ΤΟΥ; ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΏΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊ.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο προσπαθούν όλα αυτά τα σκατά του Τριανταφυλλάκη να σε απαξιώσουν ,γιατί εσύ με επιχειρήματα τους φανερώνεις την πολιτική γύμνια τους .
Βλέπουν πως είναι λίγα τα ψωμιά τους και πως τελειώνουν οι μάσες ,με αποτέλεσμα έχοντας το ακαταλόγιστο μόνο να βρίζουν .
Μην κωλώνεις και συνέχισε να ξεβρακώνεις τους σερ .

Ανώνυμος είπε...

5:09 υπάρχει δήμαρχος αλλά ο κ Νίκος μπορεί να είναι καλλίτερος για δήμαρχος. Και οσοι λένε για τον παρελθόν του, τον ζηλεύουνε.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω 9:40καο 10:19 επί θητείας 2011-2014 ο Νίκος απέδειξε πόσο ανίκανος ήτανε. Δεν είναι ύβρις είναι η αλήθεια. Όλοι όσοι γνωρίζουν το παρελθόν του κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Γιατί άραγε;. Οι σερ του τριανταφυλλακη δουλεύουν αδιάκοπα, δεν φεύγουν από τη δουλειά τους πριν καν αρχίσει. Ούτε ρουφαγαν λεφτά πουλώντας καρδούλες και συναισθήματα. Τι να ζηλεψεις από δαυτον. Ότι επικοινωνεί με κραυγές; κάπου να είμαστε λίγο σοβαροί. Αλλά τέτοιοι είστε τέτοιους θέλετε. Πως αλλιώς θα βάλετε χέρι στο ταμείο. Κάποιοι σας την έκοψαν την πρόσβαση προκειμένου να πληρωθούν τα φέσια που αφήσατε στο Δήμο. Και δεν ήταν και λίγα. Αντε ύπνο στο ΠΑΧΝΙ σας.

Ανώνυμος είπε...

έλα τωρα απο ζήλεια τα λέτε αυτά για τον κ Νίκο. Τον ζηλεύετε
που είναι ανώτερος μεταξύ κατώτερων. Υπομονή να εχετε και το 23
θα δειτε το σκόρ και θα εκπλαγείτε.

Ανώνυμος είπε...

8:27 αγαπητή σγουρόμαλα σε καταλαβαίνω. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Κοίτα να πας για δουλειά που κόβεις βόλτες στο. Αστακό από τις 12 και σε την κριτική.

Ανώνυμος είπε...

6:34 εσεις θα εκπλαγείτε. εμεις το ξέρουμε το αποτέλεσμα απο καιρό. Και μην με λες εμένα αλεπού.εσείς ειστε μοχθηροί και ζηλιάρηδες.
αντε φτύστε στον κόρφο σας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αλεπού και μοχθηρη δεν είπα. Εσύ έβγαλες στην φορά τον πραγματικό σου εαυτό. Πόσο. Άλλο να κρυφτείς; δεν κρατιεσαι.... Λέει μια παροιμία ότι θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει....
.

Ανώνυμος είπε...

5:19 η εκλογή είναι ασυγκράτητα σίγουρη
και αν σας πούμε και το σκόρ θα εκπλαγείτε και θα τρέχετε
να κρυφτείτε στο παχνί σας σαν τα αλεπούδια που τα κυνηγάνε
τα κοκόνια των κυνηγών.

Ανώνυμος είπε...

🐺🐕

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.