Ροή Αναρτήσεων

H εκπομπή Livenews ανάφερε το θέμα στο Καραϊσκάκη Αιτωλοακαρνανίας για τον εργάτη που αγόρασε πλαστικό δοχείο που έκρυβε 50.000 ευρώ

 Πήγε και αγόρασε μια… καρδάρα και ανακάλυψε ότι μέσα υπήρχαν… 50.000 ευρώ


Ο λόγος για έναν βοσκό, στο χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος πρόλαβε να σπαταλήσει… 14.000 από αυτά, πριν γίνει… τσακωτός και αναγκαστεί να επιστρέψει τα υπόλοιπα.

«Πήγε ο άνθρωπος και αγόρασε κάτι τενεκέδες που είχε για το γάλα, τα πήρε, τα άνοιξε μέσα και είχε μέσα τα λεφτά. Ούτε έκλεψε κάτι, ούτε τέτοιο… Τα πήρε… τα πήρε, τα πλήρωσε… Μα δεν ήταν κάτι που… ούτε το προκάλεσε, ούτε τίποτα. Ούτε τα έκλεψε τα λεφτά. Δεν τον κατηγόρησε κανένας βέβαια. Δηλαδή, οποιοσδήποτε και να τα έβρισκε τα λεφτά δεν θα τα έδινε πίσω» σημείωσε κάτοικος του χωριού.

Το «χρυσό» δοχείο αγοράστηκε από ένα μίνι μάρκετ που διατηρούν δύο αδέλφια, με το μυστικό που διατηρούσε ο ένας από τον άλλο να εξελίσσεται τελικά σε εφιάλτη.

«Είναι δυο αδέλφια που έχουν το μαγαζί εκεί. Κι ο ένας τα είχε κρυμμένα απ’ τον άλλον. Τα είχε ο ένας αδελφός και ο άλλος αδελφός δεν τα ήξερε. Κι επειδή ο ένας τα είχε κρυμμένα μέσα στο μπουκάλι και ο άλλος δεν το ήξερε και το πήρε και το πούλησε. Αφού δεν ήταν… Που να ξέρει ότι είχε μέσα εκεί τα λεφτά ο άλλος. Λογικό είναι» συμπλήρωσε ο κάτοικος του Καραϊσκάκη Αιτωλοακαρνανίας.

Ο βοσκός, με το ποσό που… «κληρονόμησε» άθελά του, φαίνεται πως έκανε τις καλύτερες γιορτές της ζωής του. Άρχισε να σκορπά χρήματα, πλουσιοπάροχα και αυτό τελικά, φαίνεται πως πρόδωσε ότι αυτός ήταν και ο κάτοχος του θησαυρού.

«Εντάξει, δεν ήταν δύσκολο να τον βρουν. Ψάξανε στις κάμερες ποιος είχε πάρει… αυτοί που είχαν πάρει τα τέτοια… εντάξει… Κι εκείνος εκεί, τα βρήκε τώρα τα λεφτά, φτωχός άνθρωπος ήταν, δεν ήταν κάτι τέτοια… ε, είδαν ότι χάλαγε λίγα παραπάνω λεφτά και τέτοια… Δηλαδή και αυτοί, μέσα στην ατυχία τους που έχασαν τα λεφτά, ήταν τυχεροί που τα βρήκε αυτός, που τα χάλασε κατευθείαν. Γιατί άμα τα έβρισκε άλλος και τα έκρυβε δυο – τρεις μήνες, δεν πρόκειται να έβρισκαν τίποτα» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής.Τελικά, το ποσό των 36.000 ευρώ επεστράφη στον αρχικό του κάτοχο, ενώ για τα υπόλοιπα, ο διακανονισμός μάλλον, θα κρατήσει χρόνια.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.