Ροή Αναρτήσεων

Καταδίκη και στο Εφετείο του τέως Δημάρχου Ξηρομέρου με συνολικά 12 μήνες με 3ετή αναστολή.

 πηγή


mytikaspress

 Τον Ιούνιο του 2021 σας ενημερώσαμε για την εκδίκαση στο Μεσολόγγι και την καταδίκη του πρώην Δημάρχου Ξηρομέρου με συνολικά 18 μήνες (δείτε εδώ).....


Πρόκειται για υπόθεση του 2014, όπου κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσαν εναντίον του 4 εργολάβοι, τον Δεκέμβριο του 2014 (δείτε εδώ),  διότι ο τέως Δήμαρχος σε τοποθετήσεις του εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ, κατηγόρησε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Μάλιστα εντός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρεται να διακινήθηκε και ένα έγγραφο με συγκεκριμένα ονόματα, ποσά και χειρόγραφες σημειώσεις (δείτε εδώ και εδώ).

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι εκδικάστηκε στο Εφετείο Αγρινίου στις 28 Φεβρουαρίου (είχε αναβληθεί στις 2 Φεβρουαρίου) ξανά η υπόθεση και η απόφαση είναι και πάλι καταδικαστική, με συνολικά 12 μήνες και 3ετή αναστολή για τον τέως Δήμαρχο Ξηρομέρου.

Όλα τα παραπάνω που σας παραθέσαμε αφορούν το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, γιατί παράλληλα τρέχει και το αστικό στα πολιτικά δικαστήρια, με αγωγή αρκετών χιλιάδων ευρώ εναντίον του τέως Δημάρχου.

Αναφέρουμε απλά και μόνο αδιαμφισβήτητα γεγονότα και τίποτα για την ουσία της υπόθεσης, για την οποία λόγο έχει αποκλειστικά και μόνο η Δικαιοσύνη.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες και εκτιμούμε ότι πιθανόν η υπόθεση θα συνεχιστεί στον επόμενο βαθμό της Δικαιοσύνης (αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο), όπου ο τέως Δήμαρχος θα διεκδικήσει την αθώωση και την δικαίωσή του.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι στο νομικό μας πολιτισμό, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι εκάστοτε δικαστικές υποθέσεις, ο κάθε πολίτης είναι αθώος (το δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητας) και το ίδιο ισχύει και για τον τέως Δήμαρχο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μα αυτος σεβεται τους παντες και τα παντα πως τον τρεχουν στα δικαστηρια;;;;;;
παρε τον μπαρμπα θωμα μαρτυρα που τα λεει ωραια να αθωωθεις

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.