Ροή Αναρτήσεων

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΣΤΑΜΠΩΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ»



Προβλήματα και καθυστερήσεις σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζονται στο έργο«ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΣΤΑΜΠΩΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ» στη θέση του Λιμένα Αστακού στο Δ.Δ. Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου  λόγω κάποιων αυθαίρετων κατασκευών  ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του  λιμανιού  του Αστακού.

 Φαίνεται μάλιστα ότι η Δημοτική Αρχή απευθύνθηκε σε μηχανικό της περιοχής για  να νομιμοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές προκειμένου το έργο να προχωρήσει απρόσκοπτα. 

Αν και το έργο είχε προκηρυχτεί από 27/4/2021 και στοχοθεσια   ήταν  να  είχε ολοκληρωθεί σε τέσσερις (4) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης  μόλις πρόσφατα 21/2/2022 εκίνησαν οι διαδικασίες εκτέλεσης του έργου

 Κάτοικοι  και  καταστηματάρχες   της περιοχής που έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα επιβίωσης λόγω της πανδημίας  και της  παρατεταμένης οικονομικής κρίσης,  ελπίζουν πλέον το έργο να έχει ολοκληρωθεί  πριν την εορτή του Πάσχα και αγωνιούν  μήπως χαθεί ολόκληρη η τουριστική περίοδος 

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.