Ροή Αναρτήσεων

Ε. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ Ε. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ



Με την υπ αριθ 37/2022 απόφαση "Τροποποίηση –Συμπλήρωση της αριθ. 144/2022 Αποφάσεως / Ορισμός Αντιδημάρχων& Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων" ο Δήμαρχος Ξηρομέρου όρισε δυο νέους αντιδημάρχους

ειδικότερα :Τροποποιεί-Συμπληρώνει την αριθ. 144/2021 Απόφαση και ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως άμισθουςΑντιδημάρχους του Δήμου Ξηρομέρου, με θητείαέως 31.8.2022, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:


1. τον Κατσαούνη Ελευθέριο του Διονυσίου κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αλυζίας , και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στηδημοτική ενότητα.
β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.
γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
δ) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών καιλοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.
ε) Τη συνεργασία με τους προέδρους τωνκοινοτήτων για την επίλυση των
προβλημάτων τους

σ τ) Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο με τα μέσα που θα οριστούν από αυτόν, για τα εξής αντικείμενα:
-της συντήρησης και διαχείρισης των συστημάτων ύδρευσης και των αντλιοστασίων.
- της εποπτείας του προσωπικού που θα οριστεί να παρέχει υπηρεσίες εντός της δημοτικής ενότητας στα ανωτέρω αντικείμενα.

-την έκδοση και υπογραφή όλων τωναποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών πουσχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.


2. τον Μάντζαρη Ελευθέριο του Ιωάννη καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει:

- την ευθύνη του τομέα της ΠολιτικήςΠροστασίας , τον συντονισμό και τηνπαρακολούθηση της εξέλιξης του συνόλου των έργων, εργασιών και δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση των φυσικών καταστροφών
-την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.