Ροή Αναρτήσεων

Αποστόλης Πανταζής: Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας.




Αγαπητοί φίλοι,


Χριστός Ανέστη! Καλό μήνα σε όλους!


Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας.


Θέλω λοιπόν να πω,έως σήμερα υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή η οποία κρίνεται καθημερινώς όπως κρίθηκαν όλες οι προηγούμενες,τώρα για το ποια είναι η άποψη μου τη κρατώ για εμένα,όπως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του άποψη που είτε τη κρατά για τον εαυτό του ή την εκφράζει ανάλογα.


Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπούμε από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο.


Σαφώς σαν πατριώτης με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου για κάτι που τουλάχιστον με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος έχω καταβάλει μια δεκαετία τώρα και δε θα σταματήσω να πράττω.

Δεν έχω ανάγκη τη προβολή ούτε τη διαφήμιση,είμαι χορτασμένος από τη ζωή και ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα στα 41 μου έτη προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική μου διαδρομή όπου με σκληρή δουλειά δίχως να μου έχει χαριστεί τίποτα συνεχίζω για το καλύτερο πάντα με τη θέληση του ΘΕΟΥ!!!


Παράλληλα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπεια και το ήθος που κληρονόμησα από το Πατέρα μου σπουδαία εφόδια για τη ζωή και έτσι προσπαθώ να πορεύομαι,όπως είπε και ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης (μεταξύ όλων των σοφών που έχει πει)για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ,δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιάστηκα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια φίλε Αποστόλη .!!!
Έτσι κλείνεις πολλά στόματα και κάποιοι οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά και την ισχύ σου θα τρέχουν ποιος θα βγάλει πρώτος φωτογραφία μαζί σου .
Βέβαια η ανάρτηση σου αυτή προκάλεσε και πανικό σε κάποια πουλάκια .

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και είναι εξίσου ελεύθερο το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης και είτε για τους απλούς δημότες και ειτε για τους αιρετούς πολιτικούς εκπροσώπους του δήμου μας και όπως και το πότε και το πώς πολιτικά εκφραζόμαστε για θέματα του δήμου μας.
Ο Κ. Αποστόλης Ν. Πανταζής υπήρξε αυτοδιοικητικό στέλεχος την πενταετία 2014-2019 επι διοίκησης της δημοτικής παράταξης: << Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης >> του δήμου μας. Επομένως και κατα την πολιτική μου άποψη έχει και την ανάλογη πολιτική ευθύνη για την πολιτική που ακολουθήθηκε την πενταετία 2014-2019 στο δήμο μας.
Και σε κάθε περίπτωση οι όποιες άποψεις μας που διατυπώνονται ως απλοί δημότες για τα πεπραγμένα πρώην και νύν διοικήσεων του δήμου μας θα πρέπει να εχουν οι απόψεις, το στοιχείο της ανιδιοτέλειας και με γνώμονα πάντα την πρόοδο και το καλύτερο για τα θέματα του δήμου μας.
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΠΕΡ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΑΛΙΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η καταστροφή του Ξηρομερου ανόητε είναι ο Τριανταφυλλάκης και τέτοιο έγκλημα ο Πανταζής δεν μπορεί να το κάνει .
Ξεχνάς παλιογλύφτη τι έχει πει αυτό το νούμερο ο Τριανταφυλλάκης για τον Πανταζή ;
Ήρθε η ώρα να τον πηδήξει κανονικά .

Ανώνυμος είπε...

7 ΚΑΙ 32 Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑΙΚΟΥ?

ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΤΟ ΧΑΠ

Ανώνυμος είπε...

10:49 εγώ ότι έχω να το γράψω το γράφω επώνυμα .
Πήγαινε τώρα να γλύψεις τα Α@@@@α του Πανταζή και έτσι έχετε εξασφαλισμένη την Δημαρχία.
Βλέπετε στον ύπνο σας τον Πανταζή και σας τσακίζει τρεμούλα.
Παναγιώτης Στάικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.