Ροή Αναρτήσεων

Με μεγάλη επιτυχία η Τελετή Λήξη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟΥ

 


 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η τελετή λήξης στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο. Πλήθος κόσμου πολλά και εκλεκτά εδέσματα , χορευτικά από τους μαθητές βραβεία και δώρα στους αποφοιτήσαντες


      Ολιγόλεπτο βίντεο από την σχολική εκδήλωση 



,χορός και τραγούδια αλλά κυρίως πολλά χαμόγελα των παιδιών γεγονός που μας έκανε σαν εκπαιδευτικούς, χαρούμενους και υπερήφανους.  

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη- Δημητρούκειου  κ. Γεράσιμος Μπότσιος και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και την υλοποίηση της τελετής λήξης του σχολικού έτους.  Αρχικά ευχαριστούμε τον κ. Θωμά Μπαρμπάνη και την κ.Ευγενία Πιτσούλια για την οικονομική ενίσχυση για πολλοστή φορά, αποδεικνύοντας την αγάπη που έχουν για τον τόπο τους, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βασιλόπουλου κ. Παναγιώτη Πετρονικολό, τα κρεοπωλεία του κ. Νικόλαου Σκουτέρη και των αδελφών Κρίθυμου, καθώς επίσης  το σούπερ μάρκετ του κ. Ρουσάι Βασίλη για τη χορηγία τροφίμωνΑκόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ταβέρνα του κ. Σκαπέτη για τη βοήθειά που μας προσέφερεΕπίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δημοτική ορχήστρα Γρεβενών για τησυμμετοχή και την παρουσία τους στη γιορτήαφιλοκερδός.












Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.