Ροή Αναρτήσεων

ΈΞΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΉΣΙ.!!ΈΞΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΉΣΙ.!!

Αναχώρησε την 19/8/2022 η Αποστολή του Κενταυρου για το Καρπενήσι, με ενδιάμεσο σταθμό για προσκύνημα στο ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΑΣ.

Οι αθλητές του Κενταύρου θα συμμετέχουν σε ένα από τα καλύτερα Διεθνή καμπ ταεκβοντο, και θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για 6 ημέρες μαζί με κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα, Δανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιράν, Τουρκία, Αλβανία, Βέλγιο και Κύπρο κ.α.

Οι Ιδανικές συνθήκες διαμονής, προπόνησης αλλά και η καθοδήγηση από κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε οι αθλητές του Κενταύρου να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διοργανωτή σύλλογο ΑΊΑΝΤΑ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ και τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος κύριο ΖΗΝΕΛΗ Θεόδωρο για την πρόσκληση, την φιλοξενία και την άψογη Διοργάνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.