Ροή Αναρτήσεων

Κένταυρος Αστακού:Με επιτυχία Στο Πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντο "Γ. ΒΟΛΑΡΗΣ" που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας




1 ΧΡΥΣΟ - 1 ΑΣΗΜΈΝΙΟ - 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ - 1 5η ΘΈΣΗ - ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ....

Στο Πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντο "Γ. ΒΟΛΑΡΗΣ" που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας συμμετείχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ την 26-28 Νοεμβρίου 2022 με την αγωνιστική του ομάδα η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούταν στο μεγαλύτερο ποσοστό από αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες, και κατάφεραν να προχωρήσουν με νίκες και δυναμική αγωνιστική παρουσία.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ απέδειξε για μια ακόμη φορά την διαχρονικότητα του στο βάθρο κατακτώντας συνολικά 4 Μετάλλια και μια 5η θέση .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ :

---- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΒΟΥΡΤΣΑΣ Δημοσθενης..!!

---- ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Αννα..!!

---- ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα

----- ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ Ευαγγελία.!! (Αθλήτρια από την Κεφαλλονιά που αγωνίζεται με τα χρώματα του Κενταύρου)

--- 5η ΘΈΣΗ : ΚΟΛΟΚΟΥΡΑ Μαρία.!!

Από μια νίκη σημείωσαν στην παρθενική τους εμφάνιση οι αθλήτριες :

ΜΑΝΤΖΟΥ Ζωη, ΧΑΣΑΠΗ Ευαγγελινα, ΠΑΠΑΤΡΈΧΑ Κωνσταντίνα. Οι ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζωης, ΧΑΡΙΖΙ Κεισι, ΓΚΑΤΣΗ Αγγελική, ΜΆΚΡΗ Αθανασία καταβαλοντας αξιόλογη προσπάθεια δεν κατάφεραν να καμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους οι οποίοι τελικα κατέκτησαν τα μετάλλια στην κατηγορία τους.. Στο Πανελλήνιο κύπελλο συμμετείχαν 1.213 αθλητές ανεβάζοντας το βαθμό δυσκολίας για διάκριση, χωρις αυτό τελικά να εμποδίσει τους αθλητές του Κενταύρου να ανέβουν στο βάθρο για μια ακόμη φορά..

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις διακρίσεις και την αγωνιστική τους παρουσία, καθώς και στους γονείς τους για την πολύπλευρη στήριξη, σε αυτή την κοπιώδη προσπάθεια..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ





















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.