Ροή Αναρτήσεων

Απόστολος Πανταζής : Δεν εκπροσωπούμαι από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο



Αναδημοσιεύω παλαιότερη ανάρτηση μου, ότι έχω πει εκεί ισχύει έως τώρα και δεν έχει αλλάξει.
Για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ και περιττό να πω οτιδήποτε άλλο με εξοργίζει αφάνταστα, γιατί πολύ απλά δεν εκπροσωπούμαι από κανέναν.


Αγαπητοί φίλοι,


Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας.
Θέλω λοιπόν να πω,έως σήμερα υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή η οποία κρίνεται καθημερινώς όπως κρίθηκαν όλες οι προηγούμενες,τώρα για το ποια είναι η άποψη μου τη κρατώ για εμένα,όπως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του άποψη που είτε τη κρατά για τον εαυτό του ή την εκφράζει ανάλογα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπούμαι από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο.
Σαφώς σαν πατριώτης με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου για κάτι που τουλάχιστον με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος έχω καταβάλει μια δεκαετία τώρα και δε θα σταματήσω να πράττω.
Δεν έχω ανάγκη τη προβολή ούτε τη διαφήμιση,είμαι χορτασμένος από τη ζωή και ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα στα 41 μου έτη προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική μου διαδρομή όπου με σκληρή δουλειά δίχως να μου έχει χαριστεί τίποτα συνεχίζω για το καλύτερο πάντα με τη θέληση του ΘΕΟΥ!!!
Παράλληλα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπεια και το ήθος που κληρονόμησα από το Πατέρα μου σπουδαία εφόδια για τη ζωή και έτσι προσπαθώ να πορεύομαι,όπως είπε και ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης (μεταξύ όλων των σοφών που έχει πει)για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ,δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιάστηκα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι και εγώ ένας φίλος σου που δέκα μήνες πριν τις εκλογές σε ρωτώ τι πρόκειται να κάνεις ;Δεν νομίζεις πως πρέπει να μας το ξεκαθαρίσεις από τώρα πριν είναι αργά ,γιατί όπως το πας κινδυνεύεις να γίνεις σωσίβιο του Τριανταφυλλάκη .
Αν νομίζεις πως με αυτή την δήλωση προσφέρεις καλές υπηρεσίες στον τόπο σου που έχεις προσφέρει πολλά ,επειδή είμαι από εκείνους που σε αγαπάνε χωρίς συμφέρον ούτε ήρθα εγώ να πάρω ποτέ λεφτά από εσένα , τότε ξεκαθάρισε την θέση σου γρήγορα για να μην μας βάλεις σε διλήμματα και περιπέτειες .

Ανώνυμος είπε...

κ Στάίκο σε "άδειασε" ο κ Πανταζής και μυαλό δέν βάζεις ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός σας λέει. Ότι το χρόνο που θα ανακοινώσει τις αποφασεις του θα τον αποφασίσει αυτός και μόνον. Γιατί να μπείτε σε διλήμματα και περιπέτειες απο τώρα; Και μην ανησυχείς σωσίβιο του Τριανταφυλλάκη δεν πρόκειται να ξαναγίνει, μια φορά τον έσωσε, αλλά αυτός φρόντισε τη δεύτερη φορά να πνιγεί στα ρηχά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε είσαι ελεύθερος να ψηφίσεις κατά βούληση !Δεν εκπροσωπείται και δεν εκβιάζεται ,είναι σαφής !

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία της λόγω ανάρτησης περί εκπροσώπησης στο δήμο μας,
θα ήθελα να ρωτήσω τον πρώην αντιδήμαρχο και πρώην δημοτικό σύμβουλο
του δήμου μας κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή, εάν δύναται να έλεγε και την σεβαστή του πολιτική άποψη,
-Ποιό πολιτικό κόμμα, απο τα πολιτικά μας κόμματα, εκπροσωπείται πολιτικά στις πολιτικές του ιδέες, ως πολιτικοποιημένος πολίτης.
Ευχαριστώ !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι/Ξηρομέρου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.