Ροή Αναρτήσεων

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκηςκαι ο Δημήτρης Κούμουλος στην ‘’Περίμετρο’’ της ΕΤ3, για την επένδυση στο Πλατυγιάλι και τον καταδυτικό αγώνα του 1ου AUTHENTIC BIG BLUE WEST-THE IONIAN EDITION.



 

Ημερομηνία 28-02-2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ‘’Περίμετρος’’, που μεταδίδεται 14:00 – 15:00 στην ΕΤ3, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Ρενιέρη, είχε παρέμβαση σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος ΞηρομέρουΙωάννης Τριανταφυλλάκης, μαζί με τον τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Κούμουλο, για τη διοργάνωση του 1ου AUTHENTIC BIG BLUE WEST-THE IONIAN EDITION, ενός καταδυτικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μύτικα, Καλάμου και Παλαίρου.

Επίσης εκτεταμένη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, για την ένταξη του Πλατυγιαλίου στις Στρατηγικές Επενδύσεις του Υπουργείου Εξωτερικών και στην επένδυση που δρομολογείται, με κατεύθυνση την τουριστική του αξιοποίηση.

 

URL βίντεο: https://youtu.be/iXivn7nTz1A

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά παραμύθια για λωτοφάγους . Χωρίς τον δρόμο Άγιο Δημήτριο σήραγγα Αι Λιά δεν γίνεται καμιά στρατηγική επένδυση . όχι άλλα θα .Χορτάσαμε .

Ανώνυμος είπε...

το ξηρομερο εχει δημαρχο που δουλευει για ολα τα θεματα του δημου αοκνα

καθε θετικο σας ενοχλει γιατι τετοιοι ειστε

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.