Ροή Αναρτήσεων

ΝΙΚΗ : Το κόμμα που κτυπά τις Πύλες της Βουλής-Μια ανάσα από το όριο του 3%-Υποψήφια η ανηψιά του Αγίου Παϊσίου



Δημήτρης Νατσιός


Η ΝΙΚΗ, το κόμμα έκπληξη των εκλογών της 21ης Μαίου-Πιθανή η είσοδός του στη Βουλή


Η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες συμπληγάδες στη νεότερη ιστορία της. Πληγωμένη, ταπεινωμένη, με ναρκωμένη συνείδηση και χωρίς πυξίδα για το μέλλον της, οδηγείται προς την πνευματική, βιολογική και εδαφική της αυτοκαταστροφή - Έτσι ξεκινά η πολιτική διακήρυξη της «ΝΙΚΗΣ» που συγκέντρωσε το 2,92% ήττοι 172.001 ψήφους στην πρώτη της εμφάνιση στις κάλπες.

Με «σημαία» την Ορθόδοξη πίστη, τις αξίες της Ρωμιοσύνης και την υποστήριξη της οικογένειας, το κόμμα ΝΙΚΗ κατόρθωσε να δώσει δυναμικά το παρόν - ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, συγκεντρώνοντας σε αρκετές περιφέρειες ποσοστά άνω του 5%.

Ενδεικτικά συγκέντρωσε:

  • Πιερία 7,46%
  • Πέλλα 6,23%
  • Β' Θεσσαλονίκης 5,62%
  • Χαλκιδική 5,38%
  • Δράμα 5,33%
  • Κιλκίς 5,27%

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα με την επωνυμία «ΝΙΚΗ» ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη την 17η Ιουνίου 2019 με έδρα την Θεσσαλονίκη, και διακηρυγμένο σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες, οι οποίοι εμφορούνται από πατριωτικό και Ορθόδοξο φρόνημα για την υπεράσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας του συνόλου του έθνους και των αξιών της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστης.

Η υγειονομική κρίση και η υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε συνδυασμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα 12 μίλια στο Αιγαίο και τα δικαιωμάτα των ΛΟΑΤΚΙ είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ατζέντα ενός κόμματος που διεκδικεί τους ψήφους των ακροδεξιών μετά και το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη.

Βασικές προγραμματικές θέσεις είναι:

  • Κατάργηση της «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών.

  • Νέα συγγράμματα Γλώσσας, Ιστορίας και Θρησκευτικών - Κατάργηση της «δήθεν» σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

  • Νέο καθεστώς Μετοίκων αντί της απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας από μετανάστες και πρόσφυγες.

  • Διαχωρισμός Κράτους - Κομμάτων («Τα κόμματα βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα»)

  • Οικονομική και Ηθική Επιβράβευση της Πολυτεκνίας ( η ΝΙΚΗ αποδοκιμάζει τις εκτρώσεις, τις επεμβάσεις αλλαγή φύλου και την «διατάραξη» των παραδοσιακών ρόλων στην οικογένεια). 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Νατσιός: Ο φιλόλογος «τηλεαστέρας» που μάχεται κατά των «επικίνδυνων» σχολικών βιβλίων

Το βιογραφικό που παρουσιάζεται στο site της «ΝΙΚΗΣ»

Ο Δημήτρης Ιω. Νατσιός γεννήθηκε το 1965 στο Μοσχοχώρι Πιερίας. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από την Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διακονεί την Παιδεία εδώ και 30 χρόνια ως μάχιμος δάσκαλος, σε σχολεία των Κυκλάδων και του Κιλκίς.

Ανελλιπώς, εδώ και 25 χρόνια, γράφει άρθρα σε εφημερίδες του Κιλκίς, της Κατερίνης και σε διάφορα πανελλαδικά περιοδικά, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έχει εκδώσει 12 βιβλία, που πραγματεύονται, κυρίως, θέματα της Παιδείας. Επί μια δωδεκαετία, παρουσίαζε και είχε την επιμέλεια της εκπομπής «Γράμματα Σπουδάματα» στους τηλεοπτικούς σταθμούς «4Ε» και «Δίον τηλεόραση». Με ασίγαστη φλόγα και άδολη αγάπη για τα τιμαλφή του Γένους μας και το μέλλον των παιδιών μας, έχει οργώσει κάθε γωνιά της Ελλάδας με περισσότερες από 350 ομιλίες, αγγίζοντας και αφυπνίζοντας πολλές ψυχές σε θέματα Πίστεως και Πατρίδος. Αγωνίζεται με σθένος κατά των επικίνδυνων σχολικών βιβλίων Γλώσσας, Ιστορίας και Θρησκευτικών, όπως και της σεξουαλικής δήθεν διαπαιδαγώγησης. Το 2006, μάλιστα, έγραψε το πρώτο κείμενο πανελλαδικώς, με το οποίο αποκάλυπτε τις αθλιότητες του βιβλίου Ιστορίας της Στ' Δημοτικού της Ρεπούση.

Το 2019 δέχθηκε την εισήγηση, από προσωπικότητες με αγάπη για την Ορθόδοξη Πατρίδα μας, να διακονήσει, από την θέση του ιδρυτικού Προέδρου της ΝΙΚΗΣ, ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο: να εμπνεύσει, συνενώσει και συστρατεύσει κάθε ζωντανή, σοβαρή, έντιμη και ανιδιοτελή συνείδηση, σε έναν ιερό αγώνα να ξαναχτίσουμε από τα πολιτικά θεμέλια την Πατρίδα μας.

Μεταξύ των υποψηφίων του νέου κόμματος ήταν και την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.