Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Εγώ δεν είμαι κότα σαν και σένα ,για να φοβηθώ την φλεβοκέντηση ,ούτε πήρα την Μπερέτα και έριχνα σε ευθείαΚύριε Τριανταφυλλάκη εκτός από από υπόδικος για την Ληστεία στον Αγωγό Ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο ,παριστάνεις και τον αγράμματο συκοφάντη ,αφού για όποιον έχει πάρει πτυχίο ιατρικής ,είναι απλό η φλεβοκέντηση ,η οποία έγινε  με Νυστέρι 19 νούμερο και αφήνει οπή μικρότερη από ότι ο βλεβοκαθετήρας που βάζουμε σε βρέφη ,για την οποία είμαι πολύ υπερήφανος ως πράξη καταγγελίας για την μεγάλη ληστεία του αγωγού με τα 240.500 ,που τώρα σας έχουν αναλάβει η Οικονομική Αστυνομία και ο Εισαγγελέας Κακουργημάτων ύστερα από κατεπείγουσα εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου .!!!!

Εγώ δεν είμαι κότα σαν και σένα ,για να φοβηθώ την φλεβοκέντηση ,ούτε πήρα την Μπερέτα και έριχνα σε ευθεία Βόλο μπαλοθιές ,που συνιστούν απειλή .

Ξέρεις δεν σε φοβόμαστε και την Μπερέτα μόνο στον κώ@@ο σου μπορείς να την βάλεις .!!!

Αλήθεια εσύ δεν ήσουν ,που στο Βενζινάδικο Ντίνου ( Καραμέλα ) μου έλεγες το 2019  παρουσία του Συνεργάτη σου κυρίου Αποστόλη Ντίνου και του κυρίου Φώτη Λιβάνη ,να κατέβω στις εκλογές και θα ήσουν υποψήφιος στον συνδυασμό μου ;;;;

Και την ημέρα Πέμπτη που ήταν να φάμε στην Ταβέρνα Λιγνού και να ανακοινώσεις την υποψηφιότητα σου ,εσύ μου είπες πως δεν σε αφήνει ο Κουνιάδος σου ( γιατί είστε επαγγελματίες ) ,ενώ την ίδια βραδιά πήγατε με τον Πρώην Δήμαρχο κύριο Γαλούνη και τις γυναίκες σας και φάγατε στο Vacabo  μαζί με άλλον έναν .!!

Και όταν σου είπα τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ,εσύ μου απάντησες :

Κοινωνικές σχέσεις είναι αυτές .

Απαγορεύονται ; 

Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός άνδρα ,ο οποίος δήλωνε σε Βιντεάκι που έχω στα εγκαίνια του Ιατρείου μου στην Κατοχή ,πως ήμουν το Πρότυπο σου και ο Μέντορας σου.

( Θα δημοσιοποιηθεί στην ώρα του το Βιντεάκι ).

Κατά Βαλζάκ : 

Είσαι ένα δυστυχισμένο πλάσμα ,που δέρνεις ένα σορό από σάρκες μέσα στον βούρκο και μου προκαλείς ενστικτωδώς τον δίχως όρια οίκτο μου .!!!

Σε έχω παραδώσει στα χέρια του εισαγγελέα Κακουργημάτων και στην χλεύη των Δημοτών .!!!

Όσο για το νερό είναι έργο Στάικου,ήταν απόλυτα κατάλληλο για πόση και στις θητείες μου δεν έλειψε ούτε μια ημέρα από τον Αστακό .!!

Αστακός 16/9/2023 

Παναγιώτης Στάικος 

Ο εφιάλτης σου.

Υ.Γ 

Και μην ξεχάσεις την υποδοχή που θα σου κάνουν στα μπάνια ,της φυλακής για 10 χρόνια τα παλιά χαρμάνια .!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.