Ροή Αναρτήσεων

Κακοκαιρία Elias: Κλειστή η Εθνική Πατρών-Αθηνών από Διακοφτό ως Αίγιο -Η χαλαζόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις



Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία Elias στη δυτική Ελλάδα, όπου το μεσημέρι σημειώθηκαν έντονες βροχές, αλλά και ισχυρή χαλαζόπτωση σε Αχαΐα και Κορινθία, με το φαινόμενο να κινείται ανατολικά.

Η έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις στην περιοχή που κάηκε το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στη νέα Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα


Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία η χαλαζόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη. Το χαλάζι ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις σε μέγεθος μπαλάκι του πινγκ πονγκ, ενώ η βροχή που έπεφτε στην περιοχή ήταν μεγάλης έντασης.

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, από το ύψος του Ξυλόκαστρου έως και την Πάτρα, η βροχή ήταν εξίσου ισχυρή, με τον ουρανό να είναι μαύρος.

Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι αρκετά έντονα και κατευθύνονται ανατολικά, προς Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

iefimerida.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.