Ροή Αναρτήσεων

Nτίνος Σομπολος:Ας ευχηθούμε να μας λυπηθεί η φύση ,αλλιώς αν εναποθέσουμε την ασφάλεια μας στο έργο, καήκαμε …ή καλύτερα ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ!





Πριν λίγες ημέρες και προ των πυλών των εκλογών ,η δημοτική αρχή καθώς και ο πρόεδρος του χωριού μας ,κατασκεύασαν ένα αντιπλημμυρικό έργο ,δίπλα στον επαρχιακό δρόμο και εντός του χωριού μας ,μπροστά απο την οικία του κυρίου Νακου και του κοινοτικού μας καταστήματος .Υπάρχουν όμως αρκετά εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν ,από την υλοποίηση αυτού του έργου ...





Α)Υπάρχει τεχνική μελέτη για το συγκεκριμένο έργο;



Β)Ποιος είναι ο επιβλέπων μηχανικός του έργου;

Γ)Οι σωλήνες που οδηγούν τα νερά προς τη διέξοδο ,είναι καθαρές ή βουλωμένες ;Καθώς απο ο,τι φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες που κοινοποιούνται ,τα λιγοστά νερά ,δε βρίσκουν διέξοδο και δε θα θέλαμε να φανταστούμε τι θα συμβεί σε μια πραγματική νεροποντή .

Δ)Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση και μπροστά απο την οικία του κυρίου Καράγιαννη ;

Ε)Στην κατάληξη του σωλήνα ,στο κάτω μέρος του χωριού ,υπάρχει αυλάκι ,ώστε να καταφέρουν να φύγουν τα νερά ;Ρητορικό το ερώτημα ,φυσικά και όχι!

Δυστυχώς αυτό το υποτυπώδες έργο ,που έχει αναπτυχθεί με ατελή τρόπο ,δε λέγεται αντιπλημμυρικό ,αλλά προεκλογικό τρικ για το θεαθήναι, καθώς και για τον εφησυχασμό των δημοτών .Ας ευχηθούμε να μας λυπηθεί η φύση ,αλλιώς αν εναποθέσουμε την ασφάλεια μας στο έργο, καήκαμε …ή καλύτερα ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ!










3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA MAS ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΟΜΠΟΛΕ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΑΛΛΩΣΤΕ ΗΡΘΕ ΗΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος σομπολος παιρνει άδεια από το δασαρχείο ώστε να δημιουργεί ζωνες πυροπροστασιας για την αντιμετώπιση πυρκαγιων! Πήγαινε πεσε για υπνο τωρα εσυ που σχολιασες από πανω!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντίνος δεν έχει κάνει αυθαίρετες μάντρες στην επιχείρηση του και ενα κάρο παραβάσεις π.χ μπάζωμα φρεατιον με άσφαλτο σακούλια απο την περιφέρεια οπως εκανε ο τέως πρόεδρο του χωριού μας που καταβαίνει τον Περιστεριώτη Γιάννη ….Αρα όταν θα βγει πρόεδρος ο Ντίνος θα κριθεί ….

Στηρίζουμε τον Ντινο Σόμπολο….

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.