Ροή Αναρτήσεων

ΠΟΑΥ και Πλατυγιάλι, οι δύο χαίνουσες πληγές του Ξηρομέρου- Δάκρυα υποκρισίας , αλλά ...είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.....


           


Γράφει-Σχολιάζει

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο Ξηρόμερο δεν έχει όμοιό του. Θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για το άκρον άωτο της υποκρισίας, του εμπαιγμού και της ανευθυνότητας, από αρμόδιους , αναρμόδιους και συναρμόδιους.

Αφότου έγινε γνωστό (με δημοσίευμά μου) ότι εκτελούνται εργασίες για την εγκατάσταση νέας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο παραλιακό μέτωπο Αστακού -Μυτικα έσπευσαν πολλοί να τοποθετηθούν επί του ζητήματος και κυρίως να διαχωρίσουν την θέση τους από το ανοσιούργημα, που πρόκειται να συντελεστεί στην υπέροχη αυτή περιοχή, που όμοιά της, θα πρέπει να ψάξει κάποιος πολύ για να συναντήσει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας και όχι μόνο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το Πλατυγιάλι, το καταπληκτικό αυτό λιμάνι μετατρέπεται σε χώρο παρκινγκ παροπλισμένων πλοίων, που ενδεχομένως να φιλοξενήσουν, σε κάποια φάση, μετανάστες, από διάφορες περιοχές του κόσμου.

Αυτή άραγε είναι η αναβάθμιση του Ξηρομέρου, που κάποιοι έταζαν και κρατούσαν εν υπνώσει τους ευκολόπιστους, έως και- κάποιους -αδαείς Ξηρομερίτες ; Τώρα που οι εκλογές τέλειωσαν, η αλήθεια όλο και αποκαλύπτεται.. Πλην , όμως, ''το πουλάκι έχει πετάξει....''

Περισσότερα, προσεχώς.... Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια....

http://www.xiromeronewday.com/2023/11/blog-post_87.html

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.