Ροή Αναρτήσεων

Έκλεψαν μέχρι και την μοκέτα από την εξέδρα για το Pink the City στην πλατεία του Αγρινίου…

                              
Το θράσος που επιδεικνύουν ορισμένοι δεν φαίνεται να γνωρίζει όρια. Πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για παράνομες πράξεις στην «καρδιά» του Αγρινίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ως γνωστόν αύριο Κυριακή στο σημείο θα πραγματοποιηθεί η δράση για την πρόληψη κατά του καρκίνου το μαστού, Pink the City. Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» συνδιοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τη δράση.

Αναμένεται να συμμετάσχει πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά, όπως συνέβη και πέρυσι. Είχε ζητηθεί από τους διοργανωτές να μεριμνήσουν ώστε να μπει στην εξέδρα που στήθηκε μία μοκέτα, προς διευκόλυνση μικρών και μεγάλων που θα την χρησιμοποιήσουν για τις επιδείξεις τους και όχι μόνο.

Μία που η μοκέτα τοποθετήθηκε, μία που έκανε… «φτερά», μπροστά στα μάτια εμβρόντητων συμπολιτών μέρα-μεσημέρι.

Κάποια στιγμή θα πρέπει τα φαινόμενα αυτά να τεθούν σοβαρά σε συζήτηση και να αξιολογηθεί περισσότερο από όλους το τι πάει στραβά. Διότι το να γίνονται τέτοιες κλοπές τόσο απροκάλυπτα μόνο λογικό δεν είναι…

πηγή:agrinionews.gr


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.