Ροή Αναρτήσεων

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενου από το Μεσολόγγι

 


Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες που ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί (6.01.2024) για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι.

Η υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση του νεαρού άρχισε να εκτυλίσσεται από όταν ο Μπάμπης Κούτσικος έφυγε από το σπίτι του στο Μεσολόγγι για κυνήγι την Πέμπτη (4.01.2024) και τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς το βράδυ της ίδιας μέρας. Ο Διονύσης Τσιρόγλου, επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης (ΕΟΕΔ) πρωτοστατεί με άλλα 14 άτομα στις έρευνες μαζί με κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα.


Μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με στόχο τον εντοπισμό του νεαρού άντρα.

“Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες που επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Η έρευνα ξεκίνησε από εμάς τους εθελοντές διασώστες σήμερα στις 12 και τελείωσαν πριν λίγο, με μεγάλη ακτίνα έρευνας. Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουμε και πάλι. Έχουμε επαγγελματίες με drone, θα έρθει και ένας συνεργάτης μου από το Άργος με καλά εκπαιδευμένο σκυλί. Να βρεθεί το παλληκάρι”.


Προσαγωγή ενός 50χρονου

Το απόγευμα, έγινε γνωστό πως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί ένας 50χρονος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο Μπάμπη. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Σύμφωνα με συγγενείς του αγνοούμενου άντρα, ο 50χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μετέφερε με το αμάξι του τον 31χρονο και τον άφησε σε ένα συγκεκριμένο σημείο κοντά στα ΤΕΙ που ο νεαρός άντρας του υπέδειξε, και ότι μετά ο ίδιος έφυγε με το αυτοκίνητό του.


Τι εξετάζει η αστυνομία

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ανάμεσα σε αυτά και το σενάριο, που σύμφωνα με τους συγγενείς του 31χρονου ο αγνοούμενος είχε δανείσει χρηματικό ποσό σε ένα άτομο.

Η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου ανησυχεί μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό, με την αδερφή του να κάνει μια ανάρτηση όπου κάνει έκκληση για πληροφορίες, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει είτε με την οικογένεια είτε με την αστυνομία.


πηγή:newsit.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.