Ροή Αναρτήσεων

Γαλούνης ο θριαμβευτής......Ηγέτης της Παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ με 5 ψήφους υπερ

 .com/img/a/

Γράφει-Σχολιάζει

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ


Απίστευτο και όμως αληθινό, αλλά όχι μη αναμενόμενο.

Ο Πρώην Δήμαρχος και αντιμαχόμενος όσο κανείς άλλος-μέχρι κάποιο διάστημα- την Παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία ηγέτης της, επιβεβαιώνοντας τα όσα πριν λίγες ώρες έγραφα ότι έχουν ''πέσει θεοί και δαίμονες'' ακόμη και γνωστό  και  ''ανεξάρτητο'' μπλογκ, προκειμένου να αναδειχθεί νικητής στις ενδοπαραταξιακές εκλογές.

Δύο ήταν τελικά οι υποψήφιοι, όπως είχαμε αναφέρει το μεσημέρι, ήτοι οι κ. Γαλούνης και Ζώγας. Ο πρώην Δήμαρχος θριάμβευσε συγκεντρώνοντας πέντε ψήφους, δύο ψήφους πήρε ο κ. Ζώγας και υπήρξε μία αποχή, του κ. Ζορμπά.

Υπέρ του κ. Γαλούνη τάχθηκαν οι κύριοι Κράββαρης, Τόγιας, Γκούμας και Πανταζής, ο οποίος αν και έχει δηλώσει ότι ανεξαρτητοποιείται ψήφισε καθότι η ανεξαρτητοποίσή του δεν έχει, επισήμως, δηλωθεί και ανακοινωθεί στον Δήμαρχο.

Τον κ. Ζώγα υπερψήφισε ο κ. Χρήστος Κολοβός.

Περισσότερα, σε άρθρο, που θα αναρτήσουμε. Προς το παρόν σας θυμίζω πρόσφατο άρθρο μου στο οποίο αναφερόμουν στη Φρειδερίκη, τη βασίλισσα Σοφία και την Άννα Μαρία και ο νοών νοείτω......

Ως εμπνευστής του ονόματος της Παράταξης, του ''ΜΟΤΟ'' της και εκ των ιδρυτικών μελών της θα ζητούσα ο νοεκλεγείς αρχηγός της και οι πέριξ αυτού να εγκαταλείψουν το όνομα και να χρησιμοποιήσουν κάποιο άλλο, που να τους ταιριάζει περισσότερο. 

Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν την ευαισθησία να το πράξουν....



http://www.xiromeronewday.com/2024/01/5.html

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.