Ροή Αναρτήσεων

Άγνοια, παραπληροφόρηση, εμπάθεια, εμμονή; Ή όλα αυτά μαζί;

  


 

Ημερομηνία 19.5.2024

Δελτίο τύπου.

 

Άγνοια, παραπληροφόρηση, εμπάθεια, εμμονή; Ή όλα αυτά μαζί;

 

Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι η επίσημη Πολιτεία δια των αρμοδίων οργάνων της (Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Επιτροπή του άρθρου 152) σου απορρίπτει τις προσφυγές, δυο μάλιστα φορές, παραθέτοντας σου όλο το νομικό πλαίσιο και τη νομολογία στην ουσία της υπόθεσης και εσύ επιμένεις!

Το κοντέρ του διδύμου Γαλούνη – Πανταζή,γράφει μόνο απορρίψεις και αυτοί μας ενημερώνουν (απειλούν) ότι θα συνεχίσουν τις προσφυγές τους για να απορρίπτονται!

Οι απορρίψεις έγιναν συνήθεια, με μεγαλύτερες του Μαΐου του 2019 και την πρόσφατη του Οκτωβρίου του 2023, από τους πολίτες του Ξηρομέρου.

Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι είσαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2014, έχεις διατελέσει αντιδήμαρχος, έχεις ως άτυπο σύμβουλο το «έτερον σου ήμισυ», πολύπειρο πρώην Δήμαρχο Γαλούνη και αγνοείς στοιχειώδη πράγματα σχετικά με τους διεθνείς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και μάλιστα τα μεγάλα έργα υπόκεινται όλα σε προ συμβατικό έλεγχο, δηλαδή η Πολιτεία διενεργεί έλεγχο για την νομιμότητα προτού την υπογραφή της σύμβασης και κανένας Δήμος δεν μπορεί να γνωρίζει και να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο το αποτέλεσμα και την έκπτωση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Μοναδικός στόχος να σταματήσουν τα έργα, γιατί πιστεύουν ότι με αυτό θα πλήξουν τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο.

Με το δικό τους το μυαλό, προσπαθούν κάνοντας κακό στο τόπο να κερδίσουν πολιτικά.

Προσπαθούν να κάνουν κακό στη κοινωνία και στους δημότες, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αποκτήσουν πολιτική υπόσταση.

Δεν έχουν καμία διάθεση να  μάθουν πως λειτουργεί η τοπική αυτοδιοίκηση και η γνώση σε βασικά πράγματα αγνοείται και την έχουν αντικαταστήσει με λαϊκισμούς και δημαγωγίες. 

Οι προσπάθειες τους πέφτουν και θα πέσουν όλες στο κενό.

Αν σας ενοχλεί το γεγονός ότι ο Δήμος εντάσσει μεγάλα έργα, τότε συνιστούμε υπομονή και σας πληροφορούμε ότι έρχονται και αλλά!

Κάποια στιγμή όμως το φαιδρό και το κωμικό καταντάει τραγικό!

Προβληματικές, μετεκλογικές καταστάσεις που χρήζουν διερεύνησης!

Αναγκαζόμαστε ως παράταξη και δημοτική αρχή να προβούμε σήμερα σε αυτή την ανακοίνωση καθώς θεωρούμε ότι το θέμα που έχει προκύψει είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου, την υγεία των πολιτών, την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας, όλα όσα απολαμβάνουν άλλοι Δήμοι εδώ και χρόνια στην Ελληνική Επικράτεια.

Μετά από τιτάνιους αγώνες, επίπονη δουλειά καισυντονισμένες προσπάθειες μιας μεγάλης ομάδας του Δήμου, των δημοτικών υπαλλήλων και την βοήθεια Υπουργών, προχωράμε επιτέλους μετά από δεκαετίες στην αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Αστακό.

Ωστόσο και ενώ έχουν γνωμάτευση θετικά όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε να υλοποιηθεί το έργο που ήταν όνειρο δεκαετιών, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφία Αποστόλης Πανταζής, αμφισβητώντας όλες τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, αποφάσισε να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προσπαθώντας εις μάτην να δημιουργήσει για άλλη μία φορά σοβαρότατες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου.

Καλούμε τους δημότες του Αστακού να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές και να τοποθετήσουν στο περιθώριο πρακτικές που εναντιώνονται στην ανάπτυξη του τόπου και προκαλούν το κακό των πολιτών.

Φθηνές δικαιολογίες περί δήθεν προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος για μείζονος σημασίαςέργα, όπως είναι η ύδρευση του Αστακού, δεν έχουν θέση για τόσο σοβαρά ζητήματα.

Οι πολίτες να πάρουν θέση σε αυτούς που προσπαθούν να καθυστερήσουν την ανάπτυξη του τόπου.

Οι μάσκες έπεσαν αυτή τη φορά με τον χειρότερο τρόπο.

Λυπούμαστε πραγματικά για τις ενέργειες του κου Πανταζή. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πάθος του για την εξουσία, είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει και μπροστά σε αυτό δεν διστάζει να πάει κόντρα στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

Σαν δημοτική αρχή οφείλουμε να θέσουμε το ζήτημα στην κρίση των πολιτών.

Όλοι κρινόμαστε, συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

 

Υ.Γ. 1: Είναι ιλαροτραγωδία να μιλάει το δίδυμο Γαλούνη-Πανταζή για προστασία του δημοσίου χρήματος, μετά από αυτά που κάνανε κατά την διοίκηση τους το 2014-2019. Ακόμα μας έρχονται τα χρέη σας από τα δικαστήρια που καταστήσανετο Δήμο μονίμως κατηγορούμενο.

Υ.Γ. 2: Αύριο συζητάμε και ψηφίζουμε τον μεγαλύτερο Προϋπολογισμό στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου ύψους 38.904.441,30 €. Όσοι με το μυαλό που διαθέτουν, νομίζουν ότι ακυρώθηκε ή έπεσε ο πέλεκυς του Παρατηρητηρίου, ας μην έρθουν.

 

Με πολύ δουλειά και αυτοπεποίθηση στοχεύουμε ψηλά!

 

Στοχεύουμε σε ακόμη περισσότερες χρηματοδοτήσεις!

Στοχεύουμε σε περισσότερα έργα που έχουν ανάγκη οι δημότες μας!

Αλλάζουμε τον τόπο μας!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.