Ροή Αναρτήσεων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ


Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου έμεινε και ο Λεβαδειακός, που αν και μέχρι το 80' νικούσε με 2-0, στην έχασε την πρόκριση στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον τερματοφύλακα της Μαγούλας, Κασμερίδη, να κάνει το 3-2!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αφού δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια μετά την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα. Έτσι, με δράστη τον Ορτέγκα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, ενώ με την έναρξη της επανάληψης, ο Ροτζέιρο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Όλα, μέχρι το 80', έδειχναν πως οι Βοιωτοί θα φτάσουν στην πρόκριση, όμως εκεί ο Μάνεσης του Αστέρα έδειξε να έχει άλλη άποψη, αφού με δικό του τέρμα έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, αντέδρασαν ψύχραιμα και μόλις 4' λεπτά αργότερα, πήραν και πάλι αέρα δύο τερμάτων, με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.
Ο Αστέρας όμως, εξακολούθησε να πιέζει κι τελικά δικαιώθηκε! Ήταν η τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κερδίσει κόρνερ και τον τερματοφύλακά τους να μπαίνει στην περιοχή για να πάρει την κεφαλιά. Οι αμυντικοί του Λεβαδειακού όμως, φαίνεται πως τον... υποτίμησαν και αυτός φρόντισε να τους τιμωρήσει. Πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην επόμενη φάση!

ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.