Ροή Αναρτήσεων

Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου:Μιλάμε για απέραντη βρομιά σε κάθε γωνιά του Δήμου αλλά και ληστεία στα ταμεία του Δήμου .!!!!!


Όπου κι αν φτάσει το μάτι σου στον Δήμο βρομιά  και πάλι βρομιά  με σκουπίδια έξω από τους κάδους σωρούς και ξερά χόρτα και καλάμια και πλαστικά  ,αλλά και στο ταμείο του Δήμου και η ευθύνη  πλέον είναι προσωπική του Δημάρχου , αφού δικές του είναι οι επιλογές  και οι πειραματισμοί  .!!!

Μα καλά τα σκουπίδια στον Πρόδρομο ή στο Καραϊσκάκη ή   στο Βασιλόπουλο  ή στον Μύτικα  ή στον Μαχαιρά(από όπου και η φωτογραφία μπροστά από την Εκκλησία )  ή ακόμη στην συνοικία της Μαυρομπουλούς ( και επειδή μπορεί να μην ξέρει  ο κύριος Τριανταφυλλάκης ποια είναι , διευκρινίζω δίπλα στο σπίτι Γεωργίου Παπαναστάση ) που είναι τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα έξω από τον κάδο για πάνω από (2) δύο μήνες , αλλά τα σκουπίδια και τα ξερά καλάμια και χόρτα ,που έκοψαν πριν από (2) μήνες , (20) μέτρα κάτω από το Οδοντιατρείο Ηλία Γεωργαλή και (50) πενήντα από την θάλασσα και τον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ , μόνο ένας τρόφιμος Ψυχιατρικής Κλινικής του Δρομοκαΐτειου δεν θα μπορούσε να μην τα έχει δει και να τα έχει απομακρύνει άμεσα και όχι μετά την δική μας ανάρτηση , αφού αποτελεί ακραία δυσφήμιση για τον Αστακό .!!!

Και τα υπόλοιπα χόρτα και θάμνοι , τα οποία είναι μια Ζούγκλα μέσα στον Αστακό , στο Οικοδομικό Τετράγωνο πάνω από αυτά  , το οποίο έχει δεσμεύσει η Κοινότητα Αστακού μέσα από το σχέδιο Πόλης επί θητείας Παναγιώτη Στάικου για χώρο πρασίνου θα έπρεπε να τον έχουν καθαρίσει και αυτόν  .!!!

Λίγο φιλότιμο χάθηκε που μετέτρεψαν το γκαζόν του Πάρκου σε σκουπιδαριό και καμένη γη σαν την έρημο του Νότιο –Ανατολικού  Μαρόκου και σκουπιδαριό ,  το σκουπιδαριό στην Παιδική Χαρά και σε εκατοντάδες φωτογραφίες που βγάλαμε  χθες και σήμερα  , και η ίδια εικόνα ξεραΐλας στον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ  Αστακού όπου πριν από λίγες ημέρες έγινε εκεί η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη , χωρίς καμία ερυθρίαση του προσώπου του κυρίου Τριανταφυλάκη .

Όμως δεν είναι η μοναδική βρομιά ,αφού στο ταμείο του Δήμου βγαίνει οικονομική δυσοσμία.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός, ότι ο ίδιος ο κύριος Τριανταφυλλάκης ανέθεσε με απευθείας ανάθεση μια ζημιούλα στον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο της οποίας το συνολικό εμβαδόν είναι λιγότερο και από ένα μικρής κλάσης Ι.Χ. Επιβατικό  αυτοκίνητο , όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ( και με φύλλα χρυσού να ήταν στρωμένη η ζημιά λιγότερο θα κόστιζε ) στον ίδιο  Εργολάβο , ο οποίος έχει αναλάβει και τα δύο έργα της Αντικατάστασης του Εξωτερικού Αγωγού Ύδρευσης ( 4,5+ 1,5  χιλιόμετρα ) , ο οποίος είχε Δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και είχε γίνει η εγκατάσταση του εργολάβου με έκπτωση 65% με βάση τις τιμές της μελέτης που είχαν συντάξει οι  Μηχανικοί , αλλά σε αυτή την μελέτη που συνέταξε μηχανικός του     Δήμου από 10.500( και μην κρύβονται πίσω από τις τιμές της μελέτης , αφού ξέρουμε ποιες είναι οι τιμές των μελετών και ποιες οι τιμές της αγοράς, γιατί κανένας δεν τρώει κουτόχορτο για να σας πιστέψει   )  που ήταν << ο προϋπολογισμός της επισκευής>> ο εργολάβος ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. έδωσε <<πολύ μεγάλη έκπτωση>> και πήρε το έργο με 10.388,72 ευρώ.  Υπήρχε και μια άλλη μαϊμουδίστικη προσφορά  της ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗ ΜΟΝΟΠΡ . Ι.Κ.Ε. με ( εδώ γελάμε ) 10. 974,00 ( κουβαρντάς ο κύριος ) .!!!

Εάν όμως   ο εργολάβος ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. είχε δώσει και γι αυτό το έργο την έκπτωση  του 65%, που έδωσε για το ίδιου αντικειμένου έργο της αντικατάστασης του αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο  τότε το έργο της επισκευής του σημερινού αγωγού θα είχε στοιχίσει λιγότερο από 3.600 ευρώ και όχι 10.388,72 ευρώ  με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά από το ταμείο 6.800 ευρώ !!!!! 

Επειδή όμως ούτε εμείς αλλά ούτε οι πολίτες τρώμε κουτόχορτο , την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν στον Αστακό μόνο  (2) δύο JCB ΚΑΙ 3 χειριστές τους  και 2 υδραυλικοί στον Δήμο , που αν την έκαναν αυτοί  θα στοίχιζε ούτε τα  μισά από 3.600 ευρώ ,ξέρουμε που πήγαν , με αποτέλεσμα να  βοά η πιάτσα και μιλάει για κλεφταράδες .!!!

Μπείτε στην Διαύγεια και θα τα δείτε  ακριβώς.!!!!
Βρείτε εσείς σε ποιες τσέπες πήγαν και τότε να συζητήσουμε ότι θέλετε.

Όσο για τις πάρα κάτω απειλές και ύβρεις << ανώνυμων σχολιαστών >> σε blog  είτε εναντίον του επικεφαλής ή όποιου μέλους της παράταξης δεν μασάμε από τέτοια και αν βρείτε την  παραμικρή μίζα  σε κάποιον από εμάς να μας βγάλετε στην σέντρα .

Θεωρούμε το ίδιο ανήθικο με την κλοπή Δημοσίου Χρήματος την απόπειρα  συμψηφισμού : μην μιλάς ,για να μην μιλήσουμε  και εμείς .

Σας προκαλούμε λοιπόν  βρείτε το παραμικρό και ξεσκίστε μας .!!!

Όσο για τους θεατρινισμούς  του κυρίου Σαμαλέκου , θα πρέπει να ξέρει πως απευθύνονται σε μικρά παιδιά , αλλά όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο τον ρώτησα πόσες παροχές είχε κόψει μέχρι την 10/07/2020, κάταπιε την γλώσσα του και ακόμη να πάρω απάντηση.!!

 Εμείς ότι θα βρίσκουμε θα τα βγάζουμε στην φόρα και αν χρειαστεί και στην Δικαιοσύνη .!!!

·  Ανώνυμος12 Ιουλίου 2020 - 7:26 μ.μ..Μια βλακκεια εκανες στη ζωή σου σταικο που  έπιασες στο στόμα τον Σαμαλεκο. ΤΏΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΑΝΉΘΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ

Ανώνυμος12 Ιουλίου 2020 - 2:11 μ.μ.Άμα ξέρεις Παναη με τι έμπλεξες εάν είχες λίγο ιδέα θα φευγες για καλαματα

Ανώνυμος12 Ιουλίου 2020 - 6:25 μ.μ.

Παναγιωτη στη μάσα είσαι πρώτος θα σου που εμείς γραφεία και μίζες ημερομηνίες τα πάντα.. Μιλάμε για ξεβρακωμα παραιτησου και φύγε εχεισ λίγο χρόνο πάνω μετά ο βόθρος θα μπει στο στόμα σου

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΛΑΝΙΑΡΗ...    ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΦΙΛΛΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ

Σας στους παραδίδουμε με όλα αυτά στην χλεύη σας .!!!

Και σε λίγο καιρό έρχεται και η θύελλα .!!!

Αστακός 28/07/2020

Εκ του γραφείου τύπου  της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 


30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε σεις δεν υπάρχει λίγο φιλότιμο.λέγατε για τον Γαλούνη και τον έχετε ξεπεράσει κατά πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι κανουμε με το στανιό την μειοψηφία >>> πλειοψηφία

δέν γινονται αυτά στην αυτοδιοικητικη δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι τούτοι μάνα μου.σπασανε κάθε ρεκόρ σε ολόκληρη την Ελλάδα .πραγματικά μπουμπούκια .

Ανώνυμος είπε...


Άξιος μαθητής του Γαλούνη ο Γιανάκης , μόνο που ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο , τον οποίο κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να αντιγράψει με καρμπόν . μπράβο Γιαννάκη . άξιος .

Ανώνυμος είπε...

Όχι κύριε 7:46 π.μ. στις Δημοκρατίες επιβάλετε να κυβερνά η πλειοψηφία .
Είδες εσύ την πλειοψηφία να κυβερνά όμως . το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες , το βόλεμα των κολλητών, οι απευθείας αναθέσεις, για τις οποίες κατηγορούσαν τον Γαλούνη , με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μπάχαλο με βρωμιά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος , που αν η μειοψηφία δεν τα αναδείξει θα θέλει κράξιμο .

Ανώνυμος είπε...

κ. Σταϊκο εγω δεν πιστεύω πολιτικά εύκολα σε ότι διαβάζω. είμαι δύσπιστος με τους πολιτικούς του δήμου.
μοορεί να λές αλήθεια μπορεί και όχι.
κσι πιό πολύ εμπιστεύομαι τον κ. Κομπλίτση του ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε μωρέ παιδιά θα βρέξει σε δυο μήνες και θα ξεπλύνει και τα σκουπίδια και τις ντροπές τους με τα 10.400 μαμ .έτσι δεν κενέ στο Ξηρόμερο όταν υπάρχει μια πομπή σε ένα σπίτι ,το οποίο έγινε βούκινο στην κοινωνία .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ φίλε 9: 13
η πλειοψηφία εχει την διακυβέρνηση του δημου
και η αντιπολίτευση κριτικαρει και ταυτόχρονα προτείνει εναλλακτικες λϋσεις.Και ολοι κρινοντςι.
Ωστόσο εγω πιστεύω στην συμμετιχικότερη αυτοδιοικηση
ως προοδευτική ή εξελικτική (νομίζω) πολιτική ιδεολογία.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 11:09 μια και αναφερθήκατε στο όνομα μου ,αφού η ανάρτηση δεν είναι προσωπική από εμένα ,αλλά από όλη την παράταξη και εγώ δεν είμαι η παράταξη ,επειδή εγώ σέβομαι και εκτιμώ τον κύριο Κομπλίτση πιο πολύ ίσως και από εσάς ,θα σας παρακαλέσω να τον ρωτήσετε ,αν αυτά που καταγγέλει η παράταξη μας είναι αλήθεια .
Σε περίπτωση που ο κύριος Κομπλίτσης αμφισβητήσει έστω και το παραμικρό ,τότε εγώ θα παραιτηθώ από επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου ,αλλά και από Δημοτικός Σύμβουλος και θα γραφτώ μέλος του ΠΑΜΕ την ίδια στιγμή .
Με εκτίμηση
Dr .Παναγιωτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σταικο αφου λέτε οτι η νεα δημοτικη αρχή ειναι
στην καθαριότητα του δήμου αναποτελεσματική.
αποδέχεστε ως δημοτική παράταξη να αναλάβετε εσεις ως δημ. παραταξη
και εάν και λέω εάν, σας προταθεί , την αντιδημαρχία κσθαριοτητας του δήμου ?

Ανώνυμος είπε...

Μα για α γίνει αυτό που λέτε αγαπητέ κύριε 11:46 θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να αποδεχθεί την πρόταση μου , με την οποία δεν θα επανέλθει μόνο στην Δημοτική Ενότητα ο τρόπος αποκομιδής των απορριμμάτων που ξεκίνησε το 1988 επί Πυθαγόρα Σαμαρά και συνεχίστηκε με επιτυχία μέχρι και 31/8/2019, άλλα θα επεκταθεί αυτό και στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας και τότε και μόνο τότε θα αναλάμβανα αυτά τα καθήκοντα ,εννοείται αυστηρά ΑΜΙΣΘΟΣ Αντιδήμαρχος , αφού εγώ δεν περιμένω να ζήσω από τα χρήματα του Δήμου , αφού έχω την δουλειά μου .!!!!
Και τότε ασφαλώς θα λάμπουν τα πάντα .
Ελπίζω να έγινα σαφής στην υποθετική σας ερώτηση , γιατί εγώ ότι λέω το εννοώ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα για α γίνει αυτό που λέτε αγαπητέ κύριε 11:46 θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να αποδεχθεί την πρόταση μου , με την οποία δεν θα επανέλθει μόνο στην Δημοτική Ενότητα ο τρόπος αποκομιδής των απορριμμάτων που ξεκίνησε το 1988 επί Πυθαγόρα Σαμαρά και συνεχίστηκε με επιτυχία μέχρι και 31/8/2019, άλλα θα επεκταθεί αυτό και στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας και τότε και μόνο τότε θα αναλάμβανα αυτά τα καθήκοντα ,εννοείται αυστηρά ΑΜΙΣΘΟΣ Αντιδήμαρχος , αφού εγώ δεν περιμένω να ζήσω από τα χρήματα του Δήμου , αφού έχω την δουλειά μου .!!!!
Και τότε ασφαλώς θα λάμπουν τα πάντα .
Ελπίζω να έγινα σαφής στην υποθετική σας ερώτηση , γιατί εγώ ότι λέω το εννοώ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάνο ας πάμε πρώτα σε καμια συγκεντρωση του ΠΑΜΕ
και υπάρχει χρόνος στο μέλλον για εγγραφές.

Ανώνυμος είπε...

Πάνο ας πάμε πρώτα σε καμια συγκεντρωση του ΠΑΜΕ
και υπάρχει χρόνος στο μέλλον για εγγραφές.

Ανώνυμος είπε...

<< Πάρτο απόφαση Κυρ Στάϊκο να γραφτείς στο συνδικάτο >>

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σταικο η νέα δημοτική αρχή επικαλείται ότι εφαρμόζει το προεκλογικό της πρόγραμμα στο θέμα της καθαριότητας των κοινοτήτων του δήμου μας κσι το οποίο πρόγραμμα συνίσταται και οπως λέει, σε δυο επιπεδα ή άξονες πολιτικής :
1) Δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής
2) προσπάθεια εκξιοικόμισης χρημάτων μέσα απο αυτόν τον τρόπο αποκομιδής και συμφωνώ πολιτικα με αυτή την αντίληψη και ανεξάρτητα εάν θα πετύχει αυτός ο τρόπος αποκομιδής που επέλεξε η νέα δημοτική αρχή του δήμου.
προσωπικά και ως απλός πολίτης κρίνω πολιτικά τους αιρετούς πολιτικούς του δήμου μας, απο την πρόθεση των πολιτικών τους επιλογών και δετερευόντως απο το αποτέλεσμα των πολιτικώς τους ςπιλογών.

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση λέξης : εξοικονόμηση
:

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι δέχετε θα φερει τον εργολαβο να τα φανε μαζί.....γι αυτο ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια.....οσο για το ποιος τρώει πεστα στο φιλο σου τον χοντρό.....ξερει αυτος....μαζι τα στήσατε μαζι τα κανετε.....ΑΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

Σωστα ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΓΆΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ......ΞΕΧΝΑΥΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΘΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΤΕ ΔΑΧΤΥΛΟ....ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΟ ΤΨΡΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.....ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΑΡΘΡΑ.....ΗΜΑΡΤΟΝ ...ΠΟΣΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΨΕΜΑ ΛΑΣΠΗ .....ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

λαθος κάνετε. εγω δέν εχω φίλους να τρώνε και να πίνουν πολύ,
εκτος και οταν τυχει πινει η παρεα μας, κανένα ουζάκι ή τσιπράκι.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σου κυρ Γάιδαρε .

Ανώνυμος είπε...

Τελειωμένος είναι ο υπόκοσμος του νέου παρτο χαμπάρι κλεφτρόνι .
Για να δω το φιλόξενο Δραγαμέστο θα το βάλει το σχόλιο ;η θα αφήσει τον κάθε βρωμιάρη και κλέφτη να βρίζει ,γιατί τότε τύφλα να έχει ο μακαρίτης .
Περιμένω όχι τον Αύγουστο σήμερα .

Ανώνυμος είπε...

Κ Σταικο θυμάστε πως μαζευατε τα σκουπίδια επί θητείας σας θυμάστε έχετε καμία φώτο από τότε

Ανώνυμος είπε...

5.52 πώς τις θέλεις. μαυρόασπρες ή έγχρωμες.

Ανώνυμος είπε...

Κ Σταικο να κάνει η δημοτική αρχή έναν ανδριάντα για τα μεγάλα έργα που δεν λειτουργούν στον Αστακό στη πλατεία και να βάλει δίπλα και τον γαλουνη γιατί φτιάξατε μεγαλεία παντού

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχχα ΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ...ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜ ΕΣΑΣ....ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΙΔΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κύριε 1:06 είναι πολιτική κριτική ;
Αν το θεωρείτε πολιτική κριτική ,εγώ απλά θα πω λυπάμαι δίπλα ,πρώτον γι αυτά που λέτε και δεύτερο ,γιατί το ανάρτησε το blog .!!!
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

πολλή καλή ιδέα.
{λεφτά υπάρχουν} στο ταμείο του δήμου και για έργα πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

μή μιλας εσύ για παραπολιτική κριτική, γιατί εσύ κάποιες φορές εχεις βγεί απο τα ... σύνορα σαν πολιτικός αυτοεξόριστος.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.