Ροή Αναρτήσεων

Ξέφραγο αμπέλι το παλιό νοσοκομείο

epi-palio-nos-agriniou
Δεν είναι η πρώτη φορά που από περιοίκους καταγγέλλεται η παρουσία ατόμων τις βραδινές ώρες στους χώρους του παλιού νοσοκομείου του Αγρινίου.  Σκοτάδι και έλλειψη φύλαξης,
είναι ιδανικές συνθήκες για επίδοξους διαρρήκτες, όπως συνέβη χτες με την ομάδα των τεσσάρων ρομά, που σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα, προτού συλληφθούν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Πληροφορίες υπάρχουν και για παλιότερες απόπειρες στον ίδιο χώρο, ενώ δεν λείπουν και οι καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών. Οι κίνδυνοι πλιάτσικου είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτοί και προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια, ώστε το κτίριο να φυλάσσεται και να φωτίζεται, ενώ την ίδια στιγμή καθυστερούν οι ενέργειες που έχει επωμιστεί η διοίκηση του Ιδρύματος, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες καταρχήν διαμόρφωσης του κτιρίου, ώστε στη συνέχεια να στεγαστούν υγειονομικές υπηρεσίες, όπως ο ίδιος ο  υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε πρόσφατα, επισκεπτόμενος για κομματική εκδήλωση την περιοχή.
Η απάντηση της διοίκησης στο agriniopress.gr πάντως, μάλλον ξενίζει, αφού φαίνεται πως δεν έχει ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν μετά και το χθεσινοβραδινό περιστατικό.
Συγκεκριμένα, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Γ. Βλάχος, εξηγεί πως, αφού ενημερωθεί για το τι ακριβώς ισχύει με την φύλαξη του παλαιού νοσοκομείου, θα φέρει το θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ του νοσοκομείου που θα γίνει την Πέμπτη. «Εάν πράγματι δεν υπάρχει φύλαξη, θα φροντίσουμε ώστε άμεσα να διευθετηθεί το θέμα», δηλώνει ο ίδιος.
AGRINIONPRESS

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.