Ροή Αναρτήσεων

Ρεαλιστικό ενδιαφέρον Πανταζή

Το περασμένο Σάββατο ήρθαν  στην δημοσιότητα  ρεπορτάζ που ανέφεραν θεωρητικό ενδιαφέρον του Αιτωλοακαρνάνα Απόστολου Πανταζή για την αγορά του Παναιτωλικού, απ’ τον οποίο ο Φώτης Κωστούλας θέλει – όπως λέει- να απεμπλακεί. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες το ενδιαφέρον του μόνο… φιλολογικό δεν είναι και προκύπτει ότι στην ΠΑΕ γνωρίζουν ήδη το πολύ μεγάλο ποσό που είναι διατεθειμένος να διαθέσει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του μπασκετικού Αίολου Αστακού.

Ουδείς γνωρίζει εάν με τον κ. Πανταζή συμπράττει και ο κ. Καϋμενάκης, ο οποίος φέρεται δυσαρεστημένος από την πενιχρή ανταπόκριση των Αρκάδων  απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όλα αυτά τα χρόνια. Σημασία έχει πως ο Απόστολος  Πανταζής βλέπει πολύ σοβαρά την περίπτωση κι ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι είναι διατεθειμένος να προσφέρει τον Φώτη Κωστούλα πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα δέκα! Εάν αυτό το «δέσουμε» με (προ ημερών)  λεγόμενα του νυν προέδρου,Γεράσιμου Μπελεβώνη, ότι ο Κωστούλας ακόμα και με προσφορά δέκα εκατομμυρίων δεν πρόκειται να πουλήσει εάν δεν πεισθεί για τις προθέσεις  του υποψήφιου αγοραστή, τότε συμπεραίνεται πως πιθανότατα οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει και σε οικονομικά δεδομένα.
Το άλλο σκέλος της υπόθεσης αφορά τις πραγματικές προθέσεις του σημερινού μεγαλομετόχου και κατά πόσο πράγματι αναζητά αγοραστή.  Έχει επίσης ενδιαφέρον τι θα συμβεί εάν  η διαπραγμάτευση «ναυαγήσει» κι αν ο Πανταζής θα γνωστοποιήσει τις παραμέτρους, ή θα σιωπήσει όπως έχουν κάνει άλλοι στο παρελθόν. Στον αντίποδα έχει ακόμη διαρρεύσει πως ο ισχυρός άνδρας του Αίολου και υποψήφιος αγοραστής θα παραχωρήσει άμεσα Συνέντευξη Τύπου, για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εφημερίδα «Συνείδηση»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποστολή αν θες να πάρεις Παναιτωλικό για 10 εκατομύρια καλώς. ..ΑΛΛΑ υπάρχη η ΕΛΒΟ την πουλάνε 10 εκατομύρια είναι ένα από τα τρία κέντρα σε Ευρώπη και Ασία που μπορούν να συντηρήσουν τα leopard (τανκσ) και όχι μόνο.η Ελλάδα έχει γύρο στα 200.. ..Αυτή η εταιρία δεν πρέπει να φύγει από την Ελλάδα...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.