Μετάφραση

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Στα ορεινά ψάχνουν τον Μπαρμπαρούση – Τον έσωσε το e-pass – Έβγαλε τις μπαταρίες από τα κινητάΤο e-pass ήταν αυτό που διέσωσε τον «ραλίστα» Μπαρμπαρούση από την καταδίωξη των αστυνομικών των τοπικών υπηρεσιών και κυρίως της αντιτρομοκρατικής,
την ώρα που περνούσε τα διόδια της γέφυρας. Λίγα λεπτρά νωρίτερα, είχε φτάσει στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ το ένταλμα της σύλληψης του.
Σε αντίθεση με τον βουλευτή, που πέρασε με το e-pass και ξέφυγε με… 200, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κινηθούν με την υπηρεσιακή διαδικασία πιστοποίησης του κρατικού οχήματος στα διόδια και φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, είχε γίνει καπνός.
Το τελευταίο στίγμα του ήταν πριν από την έξοδο προς το Αγρίνιο, όπου όπως εκτιμάται, έβγαλε τις μπαταρίες από τα κινητά τηλέφωνα για να αισθάνεται πιο… ασφαλής. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως έχει βρει έχει υποστηρικό δίκτυο απόκρυψης σε κάποιο σημείο του ορεινού όγκου της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά η ερευνητική πίεση που ασκείται θεωρείται πως θα τον αναγκάσει να ξεπορτίσει.
bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: