Ροή Αναρτήσεων

Κοινωφελής Επιχείρηση: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Η δική μας άμεση απάντηση


Αστακός, 29/9/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού
Ταχ. Κώδικας: 30006
Τηλέφωνο Fax: 26460 41482
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com
Πληροφορίες: Γεωργούλας Κων/νος 
ΠΡΟΣ: ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS 

Αγαπητό Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Σε σχετική ανάρτηση στο Blog σας για την νέα ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (http://kedix.gr/), προστέθηκε σχόλιο από το Blog σας, με το οποίο αναφέρονται τα εξής: «Σωστή η κίνηση και πρέπει και δικός μας Δήμος να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το κομμάτι το οποίο μπορεί να βελτιώσει πολύ την καθημερινότητα του δημότη στις συναλλαγές του με τον Δήμο και όχι απλά κάνουμε κάτι σαν υποχρέωση και για το θεαθήναι.
Παράδειγμα κλειστά τα ΚΔΑΠ την Παρασκευή και το δελτίο τύπου σε όλα τα τοπικά μέσα ανέβηκε εκτός από την επίσημη σελίδα της Κοινωφελούς. Για την σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου θα τα πούμε αναλυτικά σύντομα, με την λέξη απογοήτευση να είναι η μόνη που θα πούμε προς το παρόν».
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για αποφυγή παραπληροφόρησης και ανάλογων περιστατικών στο μέλλον από το Blog σας ή οποιοδήποτε άλλο Blog, θα συνιστούσαμε πριν το οποιοδήποτε σχόλιο ή συμπέρασμα να προβείτε σε καλύτερη μελέτη της σελίδας μας.
Αν λοιπόν παρατηρούσατε την επίσημη σελίδα περισσότερο, θα βλέπατε πως στην κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (Γενικές ανακοινώσεις) ΕΙΚΟΝΑ 1- υπάρχει η ανάρτηση για τα κλειστά ΚΔΑΠ λόγω καιρού από 27.9.2018. Παράλληλα, στην κάθε δομή ΚΔΑΠ αν κάποιος πατήσει στο σύνδεσμο του facebook (για όσους το χρησιμοποιούν) θα οδηγηθεί στις σχετικές σελίδες οι οποίες ενημερώθηκαν από τα 3 ΚΔΑΠ για την εν λόγω ανακοίνωση. Επομένως υπήρξε ανάρτηση και ενημέρωση των πολιτών όχι σε μια (1) αλλά σε δυο (2) τοποθεσίες στην επίσημη σελίδα μας. 
Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και ελπίζουμε η κίνηση/προσπάθεια επικοινωνίας με τους πολίτες που γίνεται από μέρους μας να σας βρει αρωγούς στο μέλλον και όχι αφορμή για υποβίβαση της προσπάθειάς μας. Να σημειωθεί τέλος πως η σελίδα μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και τώρα εμπλουτίζεται σε όλα τα επίπεδα. 
Να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά Blog που δημοσίευσαν την ανακοίνωσή μας και γενικότερα δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας για την καλύτερη ενημέρωση όλων των πολιτών. 

ΕΙΚΟΝΑ 1

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.