Μετάφραση

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτά είναι τα νέα iPhone -Δείτε τις τιμές τους (φωτο)

Τα τρία νέα μοντέλα του iPhone παρουσίασε σήμερα σε μια φαντασμαγορική τελετή στο αμφιθέατρο Steve Jobs, η Apple.
Πρόκειται για το iPhone XR με τιμή που ξεκινά από τα 749 δολάρια, το  iPhone Xs με τιμή από 999 δολάρια και το  iPhone Xs Max με τιμή  από 1.099 δολάρια. Τα iPhone Xs και Xs Max θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελίες από την Παρασκευή, ενώ οι παραδόσεις τους θα ξεκινήσουν από τις 21 Σεπτεμβρίου. Προπαραγγελίες για το iPhone XR θα μπορούν να πραγματοποιούνται από τις 19 Οκτωβρίου, ενώ οι παραδόσεις θα γίνουν μια εβδομάδα αργότερα.
  Παράλληλα, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε τη νέα γενιά στο Apple Watch με το Series 4 που διαθέτει παλμογράφο, δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος και πρόβλεψη πτώσης του χρήστη.
The iPhone Xs είναι αδιάβροχο με OLED οθόνη 5,8 ιντσών, ήτοι ίδιες διαστάσεις με το iPhone X. Διαθέτει νέο επεξεργαστή για πιο γρήγορες επιδόσεις, αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB καθώς και βελτιωμένη οθόνη για καλύτερη απεικόνιση. Όπως ανακοινώθηκε, η μπαταρία του θα διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο.
Το Phone Xs διαθέτει επίσης βελτιωμένο σύστημα διπλής κάμερας και νέους αισθητήρες «με μεγαλύτερα και βαθύτερα pixels», όπως επισημάνθηκε κατά την παρουσίαση, για καλύτερες φωτογραφίες-πορτρέτο. Επίσης, η μπροστινή κάμερα είναι δύο φορές πιο γρήγορη
Η Apple παρουσίασε επίσης το μεγαλύτερό της μοντέλο μέχρι σήμερα: το iPhone Xs Max με μια οθόνη OLED 6,5 ιντσών. Διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει ποτέ η εταιρεία τοποθετήσει σε τηλέφωνο, όπως ανέφερε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Apple, και θα κρατάει μιάμιση ώρα περισσότερο.
Και τα δύο τηλέφωνα θα παρέχουν τη δυνατότητα διπλής SIM, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες τους να έχουν δύο τηλεφωνικούς αριθμούς στο ίδιο τηλέφωνο.
Το τρίτο μοντέλο, το iPhone XR, διαθέτει οθόνη edge-to-edge LCD 6,1 ιντσών. Όπως το X και το Xs, διαθέτει πιο γρήγορους επεξεργαστές, καθώς και βελτιωμένη κάμερα. Η μπαταρία θα διαρκεί μιάμιση ώρα περισσότερο από την μπαταρία στο iPhone 8 Plus.
Η εταιρεία θα συνεχίσει να πουλάει τα iPhone 7 και 8. Το iPhone 7 θα ξεκινάει από τα 449 δολάρια και το iPhone 8 από τα 599 δολάρια
https://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: