Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτη Στάικος:Τελικά οι σκιές έχουν φωνή πιο δυνατή από κάτι, νηστικά από κανναβούρι , καναρίνια.!!

Τελικά οι σκιές έχουν φωνή πιο δυνατή από κάτι, νηστικά από κανναβούρι , καναρίνια.!!
Όταν έκανε την ανάρτηση ο κύριος Κουνάδης , δεν πρόσεξα την σκιά ,γιατί το μάτι μου πήγαινε στην μεγάλη λακκούβα .

Όταν κατηγορήθηκα ως υποβολέας της ανάρτησης Κουνάδη ,επειδή όπως ήταν λογικό  στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και  με ατράνταχτες  μαρτυρίες απέδειξα  πως στις 10 το πρωί , που αναφερόταν, εγώ ήμουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου .
Όμως  επειδή ο θεός με έκρινε  και μου είπε : Μα καλά η σκιά στην φωτογραφία μιλάει  δυνατά .!!!!
Εγώ έκπληκτος ρώτησα τον θεό ;
Μα καλά μιλάνε οι σκιές ;
Βεβαίως μου απάντησε και μιλάνε πιο δυνατά από κάτι νηστικά από κανναβούρι καναρίνια , αρκεί να προσέξεις καλά  στην φωτογραφία με την λακκούβα λίγο πριν από τα γούλια , όπου φαίνεται πως η φωτογραφία είναι τραβηγμένη  με την πλάτη προς Μύτικα και η σκιά έρχεται από πίσω και αριστερά , πράγμα  που  φωνάζει  δυνατά πως έχει τραβηχτεί μετά τις 5 το απόγευμα τουλάχιστον , γιατί αν είχε τραβηχτεί 10 το πρωί( και καλά να είχαν κάνει λίγο λάθος στη ώρα και να ήταν 11 ή 12 ή 1 ή 2ή 3 ή 4, αλλά όχι και 5ή 6 το απόγευμα) η σκιά θα ερχόταν  από Αστακό προς Βελούτσα-Μύτικα .!!!!
Τα καημένα τα νηστικά από κανναβούρι καναρινάκια πιάστηκαν στο ξόβεργο  και δεν κατάφεραν ,να ρίξουν σκιά στην μακροχρόνια οικογενειακή φιλία Πανταζή-Σταίκου .!!!  
Χθες το βράδυ  είδα στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κύριο Τσάρκο τον καλό μου φίλο και ξάδερφο Βασίλη  να παιδεύεται στην κυριολεξία μόνος με λίγη βοήθεια από την κυρία Αντωνία Παύλου , να ποτίσει τα φυτά, που φύτεψε ο Σύλλογος   Γυναικών . Δηλαδή συλλογικότητα μηδέν και χωρίς συλλογικότητα ουσιαστικό έργο  βαθμό στην καθημερινότητα λόγω προσπάθειας στην  πλατεία  μόλις  1 και για τα μεγάλα έργα  λόγω κλειστού λιγότερο από το μισό της μονάδας ,αφού το άλλο είχε γίνει από άλλους.!!!
Και έτσι  φίλε  Βασίλη  τραγουδάει ο Μέγας Ζαμπέτας  :
Ο πιο καλός ο μαθητής ήμουνα εγώ στη τάξη ω! ω! ω! ω! κι οι δάσκαλοι μου με είχανε μη βρέξει και μη στάξει Πάντοτε στο τετράδιο βαθμό έπαιρνα δέκα ω! ω! ω! ω!
Εσύ δεν παίρνεις Άριστα   (10) δέκα , αλλά μετά βίας 1,5  και κόβεσαι δεν μπορείς να προβιβαστείς σε νέα θητεία.!!!
Αλλά το βράδυ όπως είπαμε, θα πιούμε παρέα την μπίρα μας.!!!!
Και είχα πει, όταν θα σταματήσει να βρέχει , το γκαζόν στο Πάρκο  θα μετατραπεί , αφού δεν θα μπορείς, να το ποτίζεις ,όπως πρέπει ,  στον Γολγοθά σας , δηλαδή κρανίου τόπος, όπως λέει και τι  Ιερό Ευαγγέλιο , μια και επικαλούμαστε τον  Θεό για να μας κρίνει . Και δίπλα στην πανέμορφη Vespa της Ισαβέλλας μου , η ασχήμια και η εγκατάλειψη , που αυτομάτως προκαλούν θλίψη και το ρολόι  ένα απλό μου SEIKO,αφού εγώ επέλεξα να είμαι φτωχός, δείχνει  10 ακριβώς το πρωί και η εφημερίδα είναι χθεσινή ,γιατί οι σημερινές δεν είχαν έρθει ακόμη και η σκιά έρχεται από Μεσολόγγι ( Βελαώρα ) προς της Καλής την Λαγκάδα , αλλά και δίπλα από το γήπεδο 5Χ5  και στις καλαμιές η οποίες κοντεύουν να φθάσουν στον ουρανό και τα σκουπίδια  της φωτογραφίας   η ίδια ασχήμια .!!!!
Όσο  για τις λακκούβες από πίσω  ακριβώς τον Άγιο Νικόλαο  μέχρι  την Αερογέφυρα Οὗ τῆς βασιλείας οὐκ ἔσται τέλος..!!!!
 Ας μην μιλήσουμε για τον δρόμο της Δημητρούλας προς το Όμορφο  Ξενοδοχείο σου  ,γιατί εκεί χάνεις τελείως τον αριθμό από τις λακκούβες ,αφού έτσι είναι  και όλος ο Αστακός.!!!
Και δεν μιλάμε για σχετικά πρόσφατη(κανά δυο μήνες ) όπως αυτήν στον περιφερειακό δρόμο  μπροστά στην οικία Τάκη Τσάρκου  , αλλά αυτές που φαίνονται και είναι δυο-τριών ετών και με δυο αυτοκίνητα Τριαξονικά ψυχρή πίσσα  σε σακουλάκια δεν θα υπήρχε καμία ,πράγμα το οποίο σας είχαμε προτείνει εδώ και (3)τρία χρόνια ,αλλά εσείς μας γράψατε κανονικά και εμάς και τους πολίτες .!!!
Και όποιοι ανώνυμοι σχολιαστές  δεν συμφωνούν με τον πολιτικό μου πολιτισμό  και δεν μου αναγνωρίζουν το δικαίωμα, με τους ανθρώπους που τυχαίνει, να έχω πολιτικές διαφωνίες , να έχω και φιλικές σχέσεις όπως με τους φίλους μου τον Αποστόλη , τον Βασίλη ή τον Θόδωρο ,ο οποίος όταν απέδειξα , ότι τα λάστιχα για τα πυροσβεστικά , δεν υπήρχαν στην  φωτιά και μου έριξε πέρα στο Δημαρχείο και λίγα Γαλλικά ,και περίμεναν  να σκοτωνόμουν μαζί του και να μην έβλεπα τα παιδιά του σαν παιδιά μου , όπως και εκείνος βλέπει τα παιδιά μου ως παιδιά του , απλά ας επιλέξουν να ψηφίσουν άλλον ,αφού εγώ δεν σκοπεύω, να τους ζητήσω την ψήφο τους .!!!
Και μια και μιλήσαμε για θεό , ας αφιερώσω σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους μου το λατρεμένο μου τραγούδι του ανεπανάληπτου Στέλιου Καζαντζίδη :
 Έψαξα άδικα, να βρω ανθρώπους, να με νιώσουνε, μα δυστυχώς δεν βρήκα…
Κανείς δεν ένιωσε τον πόνο μου
μα δεν πειράζει έτσι είναι τι να γίνει
 κι αν τους βοήθησα χαλάλι τους
θα τους αφήσω στο θεό για να τους κρίνει…..
Και μια και μιλάμε για 10 το πρωί ή 5 το απόγευμα : Ας αφιερώσω το αγαπημένο μου  , του Άρχοντα  , Παύλου Σιδηρόπουλου, που μιλάει για τις 5 το πρωί , τον οποίο όσοι τυχαίνει να λατρεύουμε , για μας δεν πέθανε ποτέ: Να μ' αγαπάς - Παύλος Σιδηρόπουλος
Σου γράφω πάλι από ανάγκη
 η ώρα πέντε το πρωί
 το μόνο πράγμα που 'χει μείνει
 όρθιο στον κόσμο είσαι εσύ……..
Αστακός 11/9/2018
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Δι ‘ αυθεντικής χειρός Παναγιώτη Στάικου .
















Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.