Ροή Αναρτήσεων

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με μέλη Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου μας στην Αθήνα.

                      

Αστακός 17.2.2019
Δελτίο τύπου.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με μέλη Δ.Σ. Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου στην Αθήνα.
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησιών 5, στις 05:30 μ.μ. και εκεί είχαμε μία πολύ ζεστή και ελεύθερη συζήτηση, ανταλλαγής απόψεων για τα πολιτιστικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και όχι μόνο.
Για την παράταξη μας, οι πολιτιστικοί – αθλητικοί σύλλογοι και οι άνθρωποι που τους πλαισιώνουν, επιτελούν σημαντικό έργο και είναι κατά κάποιο τρόπο συνεργάτες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, διατηρώντας πάντα την ανεξαρτησία τους και την ελευθερία των κινήσεων τους.
Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο στις σημερινές εποχές, εθελοντικά και βάζοντας προσωπικό κόπο, χρόνο και χρήμα, παρατώντας δουλειά, οικογένεια και φίλους, να τρέχεις για εκδηλώσεις και δράσεις που υπηρετούν το κοινό καλό, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό και καμία φορά να αναγκάζεσαι στο τέλος να ακούς και την κριτική από ανθρώπους που απλά είναι παρατηρητές, δεν συμμετέχουν, δεν κάνουν τίποτα και απλά μόνο κριτικάρουν αφ’ υψηλού.
Σαν επόμενη Δημοτική Αρχή, έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, χωρίς εξαιρέσεις, εντός και εκτός Δήμου, ώστε να προκύπτει κάθε φορά, το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον τόπο.













Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.